trend IT UP !

by - September 06, 2017


Ahojte,
ako ste mali možnosť vidieť na mojom IG profile a v instastories, tento týždeň som testovala produkty značky trend IT UP, ktorá je dostupná v sieti drogérií DM. K tomuto balíčku kozmetiky na testovanie som sa dostala vďaka portálu modrykonik.sk, kde som sa zapojila do výzvy a spoločne s ostatnými 9 dievčatami som bola vybratá na testovanie.
V balíčku som si našla celkovo 7 produktov dekoratívnej kozmetiky trend IT UP a to konkrétne :
2 in 1 Camou Make up & Concealer - Makeup a korektor v 1 odtieň 020
Face contouring set - kontúrovacia paletka 020
Double volume & shine nail polish - lak na nechty odtieň 090 
Multiplying eyettention mascara 
Metalic kajal - metalická kajalová ceruzka na oči 050
The nudes - paletka očných tieňov 020
Velvet sense lipstick pen - matný rúž v pere odtieň 020 


2 in 1 CAMOU Make up & Concealer 

Make up a korektor v jednom bol asi prvým produktom, ktorý som otestovala. Make up si klasicky nanášam na vyčistenú, tonizovanú a hydratovanú pleť pomocou navlhčenej hubky na make up. S textúrou sa príjemne pracovalo, bol tekutý, nie príliš hustý a na pleti pôsobil prirodzene. Keďže je podľa popisu vysokokrycí, použila som aj ďalšiu vrstvu na prekrytie kruhov pod očami a prekvapivo sa osvedčil. Naozaj má make up vyššiu kryciu schopnosť a v prípade pleti, ktorá nevyžaduje farebné korekcie ho možno použiť aj ako korektor. Keďže som chcela využiť produkty naplno, naniesla som si malé množstvo aj na celé očné viečko pre zjednotenie tónu a ako podkladovú bázu. K dispozícii som mala odtieň 020, ktorý mi teraz v lete sadol. Odtieň má ružový podtón a myslím si, že aj istú vôľu prispôsobiť sa tónu pleti. Počas dňa mi make up, ktorý je určený na zmiešanú až mastnú pleť absolútne nezachádzal do vrások, nezlieval sa a necestoval po tvári. Na to, že sa väčšinou postupom dňa zvyknem lesknúť v oblasti T zóny to v prípade použitia tohto make upu nebolo také zlé. Pleť sa mi nevysušovala, pôsobila zdravo a po tomto produkte budem určite rada opakovane siahať. Na to, že sa jedná o "drogériové produkty" som bola veľmi milo prekvapená.




Face contouring set


Ďalším produktom dekoratívky trend IT UP, ktorý sa mi dostal pod ruku bola kontúrovacia paletka v odtieni 020. Keď som ju zbadala prvýkrát, tak som si pomyslela, že skôr pripomína paletu rozjasňovačov, pretože všetky tri púdrové farby sú trblietavé a tým pádom by som najtmavšiu s vtlačeným názvom CONTOUR nemohla použiť na kontúry nosa, krku, čela... Je to v podstate bronzer s teplejším podtónom. Napriek tomu mi však sadol a používam ho na zvýraznenie lícnej kosti. Čiže výlučne ako bronzer. Ostatné dva odtiene GLOW a HIGHLIGHT sú rozjasňovače - Glow do zlata a Highlight v studenom tóne. Neviem presne, ako toto malo byť pôvodne myslené, mne sa oba osvedčili na jeden a ten istý účel. Farby sú konzistenciou dobre spracovateľné, neprášia a veľmi dobre sa s paletkou pracuje. Na oficiálnej stránke DM Drogérie nájdete aj ďalšiu paletku, ktorá už obsahuje matné odtiene a bude sa s ňou dať pracovať asi o niečo lepšie, pokiaľ sa rady s kontúrovaním tváre vyhráte ( nos, čelo, brada a pod).



Doble Volume & Shine Nail Polish



V balíčku nás čakal aj lak na nechty v odtieni 090, čo je taká príjemná "mauve" farbička vhodná práve pre nadchádzajúcu jeseň. Celkovo sa mi páčilo, že výrobky v balíčku "ladili" a mohli sme s nimi vytvoriť takmer kompletný look. Tento lak na nechty mal hustejšiu textúru, čo mi vyhovuje, mal hrubší plochý štetec, zrezaný do oblúčika. Toto mávam na lakoch na nechty rada, pretože jednoducho,  v 2 ťahoch maximálne, nanesiem lak na celý necht bez zbytočného pretierania. Ja som lak testovala na gélových nechtoch, a posunula som ho aj svojej mame, ktorá ho otestovala na svojich vlastných nechtoch. Mne lak zliezal po 2-3 dňoch z končekov nechtov pri klasických domácich činnostiach, ostatok držal asi týždeň. Moja mama na lak použila topcoat a lak  jej vydržal asi 5 dní. Farbička je sýta a vystačíte si aj s jedinou vrstvou. Keďže ja som ale testovala na umelých nechtoch, nie je moja skúsenosť relevantná.



Velvet Sense Lipstick Pen 020



Ďalšia mauve farbička, tentokrát v podaní matného rúžu v pere, si u mňa našla svoje miesto. Tento rúž ma veľmi potešil. Je prekvapivo dosť pigmentovaný, jednoducho sa nanáša a kĺže pri aplikácii. Vypitie jednej kávy síce vydržal, no s obedom si neporadil :). Výdrž teda hodnotím nízkou známkou. Paradoxne mám takéto rúže rada, pretože pri odvážnejších farbách nie som tak sebavedomá, aby som sa išla v pohode naobedovať do mesta a nemala obavy, že mi rúž na perách vyrobí mapy a škvrny. Pri tomto rúži som vedela, že zlezie celý, vyberiem z kabelky a opravím. Napriek spomínanej nízkej výdrži si pôjdem do DM zakúpiť minimálne ďalšie dva odtiene. Pery vôbec nevysušoval, necítila som pnutie ako pri tekutých matných a celkovo som s ním veľmi spokojná.


Multiplying eyettention mascara & Metalic Kajal



Postupne sa dostávame ku líčidlám na oči. Začala by som maskarou, ktorá ženy rozdelila na dva tábory. Niektoré si ju nevedeli vynachváliť, iné ju absolútne zavrhli. Keďže každá máme inú dĺžku, vytočenie, kvalitu rias, každej vyhovuje niečo iné. Ja preferujem klasické kefky a táto špirála ma potešila z balíčka asi najviac. Má hustú kefku, s pevnými, no poddajnými štetinami a je zaoblená tak, aby ste si ju naniesli aj na mihalnice vo vonkajšom a vnútornom kútiku oka. Ja si ju môžem pretierať aj viackrát za sebou, riasy mi nezlepila ale pekne oddelila. Okrem toho má predlžujúci efekt a za seba ju môžem len odporúčať. Ak je dostupná aj vo vodeodolnej verzii, určite si ju pre "moje" nevesty kúpim.


Najskôr som nevedela, či metalickú kajalovú ceruzku využijem, no napokon som si ju dala hneď pri prvom líčení, ktoré som s výrobkami vytvorila. Zaujala ma asi najmenej, ale skôr preto, že som si od vysúvacích ceruziek akosi odvykla a preferujem tekuté linky. Bola trošku tuhšej konzistencie, ale s primeranou pigmentáciou a dobrou výdržou. Na druhom konci ceruzky je aj praktická hubka na rozmazanie ceruzky, čo je plus. Odtieň 050 má krásnu zlatistú farbu a určite sa bude na jeseň hodiť.



The Nudes



Na záver som si nechala paletku očných tieňov The Nudes. Už z názvu je zrejmé, že sa jedná o odtiene hnedej a farbičky v paletke možno rozdeliť na matné, trblietavé a jeden metalický. Pri pohľade na paletku zľava doprava sú prvé dva odtiene trblietavé, vhodné na rozjasnenie pod obočím, vo vnútornom kútiku oka a pohyblivom viečku. Ďalší svetlohnedý odtieň som využila ako prvý, prechodový blendovací odtieň. Znamená to, že ho aplikujem do záhybu oka ešte predtým, ako začnem tieňovať oko a pridávať ostatné farby. Vďaka tomu sa farby lepšie do seba "zlejú" a líčenie pôsobí ako jeden celok. Ďalší odtieň hnedej bol metalický a posledné dva matné. Predposledný odtieň som pri svojich líčeniach využila aj na obočie a s posledným vytvorila očnú linku. Tiene boli veľmi dobre pigmentované, využila som pod nich spomínaný make up z balíčku ako podklad. Nanášala som ich pomocou štetcov, pretože nikdy nevyužívam pribalené penové aplikátory. Napriek negatívnym recenziám som si tiene obľúbila, u mňa mali výdrž skutočne od rána do večera bez problémov. Nezlievali sa, ani nestratili na intenzite.


Na záver mám pre Vás pripravené aj líčenia, kde som využila produkty z testovaného balíčka. Jedná sa o dymové líčenie s využitím metalického odtieňa z paletky The Nudes a kajalovej metalickej ceruzky. Druhé líčenie "cut crease", som vytvorila taktiež s pomocou paletky a ostatných produktov, avšak použila som aj umelé riasy a iný rúž.

Líčenie číslo 1:



Líčenie číslo 2:



Ako je to s Vami ? Už ste otestovali niektoré z produktov novej značky v našich DM-kách ? Dajte mi vedieť v komentári :)

Pekný zvyšok dňa,


You May Also Like

5 comments

  1. Leni super článok💖určite si niečo zaobstarám....líčenia sú krásne

    ReplyDelete
  2. To druhé liečenie aka cut crease je prenádherné!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  3. Paletky jsou super, líčení ti sluší :))

    https://gabulka-lovelygirl.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Som rada že je konečne už aj u nás. Minulý týždeň som si kúpila lak, ale ešte som ho nestihla otestovať :D No neskôr plánujem aj väčší nákup.

    AN Beauty Blog

    ReplyDelete

Labels

abc derm Advent adventný kalendár aktivátor vitamín C Albi alcina alergia na slnko amoureux AnneMarie Borlind ANNEMARIE BÖRLIND anti ageing antioxidant aphloia aqua nature armani Aromaterapia aromaterapia Vianoc ashvagandga atopická dermatitída atopická pokožka atopik autumn avon Baby babyliss BaByliss PRO Titanium Tourmaline Balzam na pery balzamy na pery bambucké maslo BB krem BB krém Beauté Pacifique beauty BellaRose bio kofein bioderma bioruza biotechnologická pavučina birthday Black Friday Black Friday notino blog blogger bloggers body body mist bourbon boutique Calvin Klein Cara Mia Ti Amo care catrice catrice cosmetics CC krem ceruzka na oči česanie Cestovanie cestovné balenie kozmetiky chanel chemicky peeling Chloe Chloé chodidlá Chromafusion chyby v líčení cistenie cistenie pleti Čistenie pleti cistenie stetcov cistiaci gel čistiaci sprej citrusová vôňa Cleanser coldcream cosmetics cream cut crease dámska vôna dámska vôňa dánska kozmetika darček darceky darčeky darčeky ku dňu otcov darčeky na Vianoce darceky pre muzov darčeky pre mužov darčeky pre ženy Deep Euphoria dekorativka dekoratívka dekoratívn a kozmetika dekorativna kozmetika dekoratívna kozmetika deň matiek Deň otcov denny krem deodorant DEOGUARD depilácia a epilácia dermablend dermabrázia dermatokozmetika dermokozmetika desatoro Deti detox detska kozmetika Detská kozmetika dewy dezodorant Dieťa disney Disney EP Line Divine Decadence doplnky doplnky výživy Double Wear Dovolenka eau so daring eko elixir Enzymovy Peeling Estée Lauder Euphoria event eyebrow tutorial obočie avon pupa milano eyeshadow face cream fall farbenie obočia farbenie vlasov farby na vlasy fast and fabulous favi Favi.sk fén na vlasy fitness fitness strava fixing flora flora by gucci fluid fluidny makeup foto fotokniha fotoobraz friends Ganz Schon Lang gel Gél lak gel shine gelove nechty gélové nechty GFC Giorgio Armani giveaway glam it up GOSH grace cole granatove jablko gucci Gucci Guilty Gucci Guilty Absolute guerlain Guilty hair hairstyle hairstyling hand care hand fluid health Healthy lifestyle hesperidin himalaya hodinkakrasy horčík HUGO BOSS hyaluron HYALURON 2.0 hyaluronove ocne obklady hydra végétal hydratacia hydratácia hydrogélové vankúšiky Hypnôse IN2U INCA Collagen inspiracia instafix interaktívna ceruzka interier intímna hygiena IPL epilátor jar Jean Paul Gaultier jesen jeseň jesenná vôňa jeunesse kabelka kapsuly kofein kokosovy olej Kórejská kozmetika koriander Korika kozmetická taštička kozmeticke sady kozmetika kozmetika na zimu krasa krása krasotika krem krém krém na oči krem na ruky kremík kruhy pod očami kulmofen Kúpeľ kúzelné čítanie kvetinová vôňa kvetinovo ovocná vôňa pre ženy kvetiny kvety kyselina hyaluronova kyselina mliečna L´Oréal Professionel Serie Expert Inforcer La Nuit Trésor Nude lak na nechty Lancôme Lancôme. vône lash love láska Le Male Legend Spirit lesky na pery letne novinky letné tipy leto licenie Líčenie linka Linola Linola Face lip colour lipcolour lipstick Liu Jo live fearlessly loosing weight Lovely U Ma Vie magneticka paleta magnézium makadamiovy olej make up make up art makeup Makeuprevolution man mango Marc Jacobs mark mark face and body mark scrub mary kay marykay MaryKayDoma masáž maska maska na oči maska na pleť mastná pleť matny ruz MATRIX Matrix Total Results matt maybelline metallic metallic meets matt mikrodermabrazia mikrodermalna kolekcia plus minerály miracle 3D miracle set MK modeláž modelaz nechtov Modio Modio.cz moja kabelka mokrá pedikúra Mon Evidence Montblanc morský kolagén MUR muscle aggressive muscleagresive muzi muži muzsky krem mýty o líčení nabytok nakupovanie nakupy nákupy NaniNails NaniNails. nechty NaniNails.sk Naturally nature nechty Nemecko neve cosmetics nocne serum nocny krem nohy Nomade notino Notino travel notino.sk notinosk notinosk suché vlasy novinky nude nutri kofein komplex nutri shine NYX professional make up o mne začíname getting started about me obočie ochranny fluid očná starostlivosť ocne obklady očné okolie očné sérum očné tiene očné vačky ocny krem odličovacia rukavica odličovacie tampóny Odličovanie pleti odstraňovanie chĺpkov odtieň oleje olivy omyly omyly skincare online databaza online nakupovanie opaľovacie prípravky opaľovanie oral b pro ovocná cyprusová vôňa ovocna vona paleta paletka Paradoxe Gift Box parfem parfém parfém pre ženy parfemovana voda parfémy parfémy pre ženy parfumovana voda parfumy pedikúra peeling peony perfect palette Pery petra lovely hair petralovelyhair photo Photoderm planet spa plantur 21 plet pleť pletova kozmetika pleťová kozmetika pletova starostlivost pleťová starostlivosť pletova voda pletove serum pletovy krem podklad pokozka pokožka pokožka hlavy pomegranate popraskane pery porovnanie poškodené vlasy pre aging krém pre mužov present pretty rose prípravky na opaľovanie príroda prirodna kozmetika prírodná kozmetika Produktove Ranajky pudrovy fluid pure light recenzia RefectoCil relaxácia remington resvetralol review revlon riasenka rose rose water rouge allure ink ruz rúž ruz na pery ruza ruzova ruzova voda ruzovy olej saal digital saaldigital samoopaľovacia pena samoopaľovanie satenove ruky saténové telo satin body satin hands satin lips scholl self tanning serum sérum sérum s vitamín C a E shalimar shopping shower Si singles day skin care skin manager Skincare skinvigorate Skinvigorate Sonic kefka skvalán Slnečná kozmetika Slnečná ochrana slnko soaphoria sonická kefka sonické čistenie spálená koža Spálenie špirála šport SPORTIQUE sprchový gél sprej squalane srchova pena ST MORIZ starostlivost starostlivosť starostlivosť o očné okolie starostlivost o pery starostlivosť o pleť starostlivosť o pokožku starostlivost o ruky starostlivosť o telo starostlivosť o vlasy štetce štetec styling suchá pedikúra suchá pokožka hlavy suche pery suché ruky suché vlasy summer sun di gioia superstay matte ink súprava štetcov svadba sviatky sviečky Swartzwald system hydro T zóna tekuty matny ruz telová hmla telová kozmetika telová starostlivosť telové mlieka telove sufle telový mist telový sprej terapia vôňou testovanie Textilná maska timewise tint tip na nakupy tipy na darceky tipy na letný makeup toaletna voda toaletná voda tonikum tonovaci krem trendy TRESemmé tričko true typ pleti typológia pleti učenie Učenie hrou ultrahd úpal úprava obočia Uriage UV gél valentín Valentínske tipy vanilka vanilkový sprej vanilla vanilla blush vápnik vaxicum Versace Versace Crystal Noir vianoce Vianočné darčeky vichy Victoria´s Secret VIP Ranajky vitamín C Vlasová kozmetika Vlasová ochrana vlasova starostlivost vlasová starostlivosť vlasy vlnité vlasy vodeodolné líčenie vona vôňa Vôňa pre mužov vonné sviečky Výbava pre bábätko výkon vypadavanie vlasov wedding Weleda wishlist Yankee Candle YSL Yver Rocher yves rocher Yves Saint Laurent zazracna kolekcia zdravie zdravie benu lekáreň ženy zima zlato v zime zmiešaná pleť Zoeva Rose Golden luxury set vol 3