Novinky značky REVLON

by - May 23, 2017



Ahojte!
Chcela by som Vám predstaviť novinky značky REVLON, ktorú v klasických drogériách nie je dostať a ktorá určite stojí za zmienku. Viete ako vôbec táto značka vznikla a prerazila? V prvej polovici 20.storočia bratia Revsonovci spolu s chemikom CR Lachmanom uviedli na trh revolučné laky na nechty, ktoré sa niesli vo farbách iných, ako doposiaľ klasická červená. To zabezpečilo, že si značka REVLON čoskoro získala svojich priaznivcov po celom svete. Ich predaj sa postupne rozšíril z luxusných butikov až do parfumérií a ich výrobky obohatili o široký sortiment dekoratívnej kozmetiky a vôní. Vo svojich kampaniach obsadzuje známe krásky ako Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Halle Berry, Emma Stone, Olivia Wilde, či neznáme ženy a tým dáva na známosť, že aj "obyčajná žena" môže byť neobyčajne krásna.


REVLON Ultra HD Gel Lipcolour


Ako prvé by som spomenula gélové rúže Ultra HD. Revlon ponúka celkom 8 odtieňov týchto novinkových rúžov a tie sa líšia čo do pigmentácie a výdrže s každým odtieňom. Sú to vysúvateľné rúže dostupné v nude odtieňoch, letných farebných, či výrazne pigmentovaných ženských farbách. Už pri prvom nanášaní prekvapia svojou konzistenciou. Sú hydratujúce a vďaka vhodne zvolenému tvaru sa na pery nanášajú jednoducho. Plusom je aj ich obsah kyseliny hyalurónovej, ktorá prispieva k tomu, že sú pery naozaj hydratované počas celej doby ich nosenia. Majú príjemnú ovocnú vôňu a praktický obal. Ajkeď sa jedná o odtiene rovnakej rady, rozdelila by som ich do viacerých skupín podľa ich vlastností.
Začala by som tromi nude odtieňmi, a to konkrétne 700 HD Sand, 705 HD Dawn a 710 HD Dessert. 705 a 710 sú si veľmi podobné teplejšie nude farby, 710 o niečo tmavšia. 705 je chladnejší hnedý odtieň s nádychom metalického efektu. Osobitne by som spomenula chladný ružový nude rúž s číslom 720 HD Pink Cloud. Je to moja obľúbená jemnučká klasika. Neobsahuje perleť, a je naozaj kombinovateľný takmer s čímkoľvek. Ďalšie dva odtiene by som nazvala "farby tohto leta". Jedná sa o odtieň 730 HD Tropical a 740 HD Coral. Prvý spomínaný je žiarivo ružový odtieň a za Coral to už napovedá jeho názov- sýta oranžová. Tieto dva odtiene sa od predošlých líšia vyššou pigmentáciou a žiarivým efektom. Posledné dva odtiene sú 745 HD Rhubarb a 765 HD Blossom. Sú úplne najviac pigmentované, okamžite ma pri nanášaní prekvapila ich sýtosť. 745 je chladná, čistá červená a 765 fuchsiová. Sú to nádherné rúže vhodné na večerné nosenie, či pre odvážnejšie ženy. Pri týchto rúžoch platí pravidlo - čím vyššia pigmentácia, tým vyššia trvácnosť. Sú to naozaj vydarené kúsky balené v gramáži 1,7g a dostupné v cene od 9,80 Eur.


REVLON Insta-Blush


Revlon priniesol na trh aktuálne aj tri lícenky v tyčinke. Sú to konkrétne odtiene 300 Rose Gold Kiss, 310 Candy Kiss, 320 Berry Kiss. Ako píšem recenziu, som si prvýkrát všimla tieto názvy odtieňov, ktoré dokonale korešpondujú s reálnou farbou. Rose Gold Kiss je ako jediná s obsahom jemnučkých trblietok. Je to jemnucká "meruňková" farbička a ja by som ju asi skôr ako lícenku použila ako rozjasňovač na krásne opálenej pleti. Je to teplejší odtieň s nádychom zlatej. Candy Kiss je taký "cukríček". Klasická ružová, vhodná pre studené odtiene bledšej pleti. Posledná, Berry Kiss, je opäť studený odtieň, ale o niečo tmavší, ako predchádzajúci. 
Lícenky v tyčinke sú praktickou voľbou pre tých, ktorí sa nekamarátia s púdrovými produktmi. Jedná sa najmä o suchšiu pleť. Tieto lícenky sa po nanesení zmenia na "púder", pretože majú ľahučkú konzistenciu. Nezabudnite však použiť štetec na makeup, či beauty hubku, pretože dokonalé rozotretie prechodov je hlavne pri lícenkách alfa a omega! Balenie obsahuje 8,9g a sú dostupné v cene od 9,80 Eur.


REVLON Photoready INSTA-FIX Highlighting Stick


Pokračujem dvomi rozjasňovačmi a to opäť v tyčinke. Toto sú moje obľúbené produkty z aktuálnej kolekcie a hneď Vám poviem prečo. Jednoduchá aplikácia, a dva naozaj krásne odtiene. Načo tisíc rozjasňovačov, keď prakticky ide skôr o ich kvalitu, ako kvantitu. A preto sú v ponuke len dva 200 Pink Light a 210 Gold Light. A výber je celkom jednoduchý, logický. Pre svetlé a studené typy pleti je vhodný 200 a pre teplé typy 210 so zlatistým nádychom. Rozjasňovače sú podobnej konzistencie ako lícenky. Jemná, krémová, ktorá sa však pri kontakte s pokožkou dokonale prispôsobí a zmení na jemnučký púder. Podľa intenzity nanášania sa viete vyhrať s pigmentáciou, ktorá je už pri menšej snahe naozaj vysoká. Jedinou nevýhodou tyčinky je horšia dostupnosť na menšie miesta - ako časť pod obočím, vnútorné kútiky očí. Tu je potrebné naniesť rozjasňovač najprv na menší štetec. Obsahujú jemný trblietavý pigment, takže sa nemusíte báť efektu "diskogule". Lícenky sú balené po 8,9g a vyjdú Vás od 12,60 Eur.


 REVLON Photoready INSTA-FIX Make up


Na záver Vám predstavím 4 produkty, na ktoré som bola najviac zvedavá. Nikdy som makeup v tyčinke neskúšala. Ani korektory zvyčajne nevolím v tuhej forme. Napriek tomu, že moja pokožka je zmiešaná, zvyčajne sa takýto produkt nedokázal dokonale spojiť s pokožkou. 4 odtiene tuhých make upov, opäť vhodne zvolených podľa typov pleti obsahujú: 110 Ivory, 120 Vanilla, 180 Rich Ginger, 190 Caramel. Väčšinou sa názvy odtieňov make upov rôznych značiek nelíšia, čo je super, pretože si človek vie lepšie vybrať. V ponuke tukých makeupov REVLON sa šikovne riadili logikou a ponúkli na trh dva studené a dva teplé odtiene: STUDENÉ : Ivory a Rich Ginger. TEPLÉ: Vanilla a Caramel. Keďže ja som zástupca studených typov, odskúšala som si najmä tyčinky Ivory a Rich Ginger. Ivory je odtieň akurát pre mňa a tmašiu verziu som si rezervovala na kontúrovanie. Ja si tieto make upy nanášam na vopred pripravenú a hydratovanú pleť. Rozotriem tyčinku po celej tvári a rozblendujem pomocou vlhkej hubky. Medzi týmito dvomi krokmi by som odporúčala nejakú tú chvíľku počkať, kým sa tuhšia konzistencia ohreje na koži a reaguje tak ochotnejšie. Ak som nepočkala, zbytočne sa mi zvýraznili póry. Tmavší odtieň, ktorým som kontúrovala ma ohúril. Dostala som sa presne tam, kam som potrebovala (nos, pod lícne kosti). Aký bol výsledný efekt make upu? Priznám sa, že moje predsudky som odbúrala. No naďalej odporúčam, aby ste si pleť pred každým líčením pripravili. Tieto make upy ale odporúčam na dobre hydratovanú pleť bez sklonu k tvorbe šupiniek. Balenie obsahuje 6,8g a dostanete ho už od 10,50 Eur.



Toľko moja rozsiahlejšia recenzia :). Dúfam, že som Vás inšpirovala, alebo aspoň pomohla pri výbere produktov, či odtieňov. Tento týždeň sa môžete tešiť na líčenie, ktoré so značkou REVLON chystám. Ak ste sa ešte nezapojili do mojej prebiehajúcej GIVEAWAY, stále tak môžete urobiť.
Krásny deň ,


You May Also Like

6 comments

  1. Prvý výrobok, ktorý som od Revlonu mala, bol make-up. Bolo to síce už dávnejšie, ale bol perfektný a táto znáčka je moja obľubená :) Páčia sa mi tie farbičky a pery, ani si neviem vybrať, ktorá sa mi páči najviac :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  2. Najviac ma zaujali tie tyčinkové veci ;) rozjasňovače a lícenka Berry Kiss, taktiež 180ka na kontúrovanie. Rúže mi pripomínajú tie Miss Sporty čo sú BFF, úplne podobné aj odtieňmi aj vizuálne, mám ich rada.

    ReplyDelete
  3. Veľmi sa mi páčia tie konturivacie stick-y. Rada by som sa na ne pozrela. Mimochodom kde sa dá u nás nájsť táto značka?

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE
    | FB page

    ReplyDelete
  4. Nádherné novinky! Krásne si to spracovala Leni :) Ja mám od Revlonu najradšej HD matné rúže, síce veľmi matné nie sú ale ich pigmentácia a výdrž je super :)

    ReplyDelete
  5. veľmi pekný článok :) ja by som od nich chcela vyskúšať tie matné rúže :)
    Drew's beauty

    ReplyDelete
  6. Nádherné farbičky! Musím si už niečo od Revlon kúpiť :)

    www.frenchstyle.eu

    ReplyDelete

Labels

abc derm Advent adventný kalendár aktivátor vitamín C Albi alcina alergia na slnko amoureux AnneMarie Borlind ANNEMARIE BÖRLIND anti ageing antioxidant aphloia aqua nature armani Aromaterapia aromaterapia Vianoc ashvagandga atopická dermatitída atopická pokožka atopik autumn avon Baby babyliss BaByliss PRO Titanium Tourmaline Balzam na pery balzamy na pery bambucké maslo BB krem BB krém Beauté Pacifique beauty BellaRose bio kofein bioderma bioruza biotechnologická pavučina birthday Black Friday Black Friday notino blog blogger bloggers body body mist bourbon boutique Calvin Klein Cara Mia Ti Amo care catrice catrice cosmetics CC krem ceruzka na oči česanie Cestovanie cestovné balenie kozmetiky chanel chemicky peeling Chloe Chloé chodidlá Chromafusion chyby v líčení cistenie cistenie pleti Čistenie pleti cistenie stetcov cistiaci gel čistiaci sprej citrusová vôňa Cleanser coldcream cosmetics cream cut crease dámska vôna dámska vôňa dánska kozmetika darček darceky darčeky darčeky ku dňu otcov darčeky na Vianoce darceky pre muzov darčeky pre mužov darčeky pre ženy Deep Euphoria dekorativka dekoratívka dekoratívn a kozmetika dekorativna kozmetika dekoratívna kozmetika deň matiek Deň otcov denny krem deodorant DEOGUARD depilácia a epilácia dermablend dermabrázia dermatokozmetika dermokozmetika desatoro Deti detox detska kozmetika Detská kozmetika dewy dezodorant Dieťa disney Disney EP Line Divine Decadence doplnky doplnky výživy Double Wear Dovolenka eau so daring eko elixir Enzymovy Peeling Estée Lauder Euphoria event eyebrow tutorial obočie avon pupa milano eyeshadow face cream fall farbenie obočia farbenie vlasov farby na vlasy fast and fabulous favi Favi.sk fén na vlasy fitness fitness strava fixing flora flora by gucci fluid fluidny makeup foto fotokniha fotoobraz friends Ganz Schon Lang gel Gél lak gel shine gelove nechty gélové nechty GFC Giorgio Armani giveaway glam it up GOSH grace cole granatove jablko gucci Gucci Guilty Gucci Guilty Absolute guerlain Guilty hair hairstyle hairstyling hand care hand fluid health Healthy lifestyle hesperidin himalaya hodinkakrasy horčík HUGO BOSS hyaluron HYALURON 2.0 hyaluronove ocne obklady hydra végétal hydratacia hydratácia hydrogélové vankúšiky Hypnôse IN2U INCA Collagen inspiracia instafix interaktívna ceruzka interier intímna hygiena IPL epilátor jar Jean Paul Gaultier jesen jeseň jesenná vôňa jeunesse kabelka kapsuly kofein kokosovy olej Kórejská kozmetika koriander Korika kozmetická taštička kozmeticke sady kozmetika kozmetika na zimu krasa krása krasotika krem krém krém na oči krem na ruky kremík kruhy pod očami kulmofen Kúpeľ kúzelné čítanie kvetinová vôňa kvetinovo ovocná vôňa pre ženy kvetiny kvety kyselina hyaluronova kyselina mliečna L´Oréal Professionel Serie Expert Inforcer La Nuit Trésor Nude lak na nechty Lancôme Lancôme. vône lash love láska Le Male Legend Spirit lesky na pery letne novinky letné tipy leto licenie Líčenie linka Linola Linola Face lip colour lipcolour lipstick Liu Jo live fearlessly loosing weight Lovely U Ma Vie magneticka paleta magnézium makadamiovy olej make up make up art makeup Makeuprevolution man mango Marc Jacobs mark mark face and body mark scrub mary kay marykay MaryKayDoma masáž maska maska na oči maska na pleť mastná pleť matny ruz MATRIX Matrix Total Results matt maybelline metallic metallic meets matt mikrodermabrazia mikrodermalna kolekcia plus minerály miracle 3D miracle set MK modeláž modelaz nechtov Modio Modio.cz moja kabelka mokrá pedikúra Mon Evidence Montblanc morský kolagén MUR muscle aggressive muscleagresive muzi muži muzsky krem mýty o líčení nabytok nakupovanie nakupy nákupy NaniNails NaniNails. nechty NaniNails.sk Naturally nature nechty Nemecko neve cosmetics nocne serum nocny krem nohy Nomade notino Notino travel notino.sk notinosk notinosk suché vlasy novinky nude nutri kofein komplex nutri shine NYX professional make up o mne začíname getting started about me obočie ochranny fluid očná starostlivosť ocne obklady očné okolie očné sérum očné tiene očné vačky ocny krem odličovacia rukavica odličovacie tampóny Odličovanie pleti odstraňovanie chĺpkov odtieň oleje olivy omyly omyly skincare online databaza online nakupovanie opaľovacie prípravky opaľovanie oral b pro ovocná cyprusová vôňa ovocna vona paleta paletka Paradoxe Gift Box parfem parfém parfém pre ženy parfemovana voda parfémy parfémy pre ženy parfumovana voda parfumy pedikúra peeling peony perfect palette Pery petra lovely hair petralovelyhair photo Photoderm planet spa plantur 21 plet pleť pletova kozmetika pleťová kozmetika pletova starostlivost pleťová starostlivosť pletova voda pletove serum pletovy krem podklad pokozka pokožka pokožka hlavy pomegranate popraskane pery porovnanie poškodené vlasy pre aging krém pre mužov present pretty rose prípravky na opaľovanie príroda prirodna kozmetika prírodná kozmetika Produktove Ranajky pudrovy fluid pure light recenzia RefectoCil relaxácia remington resvetralol review revlon riasenka rose rose water rouge allure ink ruz rúž ruz na pery ruza ruzova ruzova voda ruzovy olej saal digital saaldigital samoopaľovacia pena samoopaľovanie satenove ruky saténové telo satin body satin hands satin lips scholl self tanning serum sérum sérum s vitamín C a E shalimar shopping shower Si singles day skin care skin manager Skincare skinvigorate Skinvigorate Sonic kefka skvalán Slnečná kozmetika Slnečná ochrana slnko soaphoria sonická kefka sonické čistenie spálená koža Spálenie špirála šport SPORTIQUE sprchový gél sprej squalane srchova pena ST MORIZ starostlivost starostlivosť starostlivosť o očné okolie starostlivost o pery starostlivosť o pleť starostlivosť o pokožku starostlivost o ruky starostlivosť o telo starostlivosť o vlasy štetce štetec styling suchá pedikúra suchá pokožka hlavy suche pery suché ruky suché vlasy summer sun di gioia superstay matte ink súprava štetcov svadba sviatky sviečky Swartzwald system hydro T zóna tekuty matny ruz telová hmla telová kozmetika telová starostlivosť telové mlieka telove sufle telový mist telový sprej terapia vôňou testovanie Textilná maska timewise tint tip na nakupy tipy na darceky tipy na letný makeup toaletna voda toaletná voda tonikum tonovaci krem trendy TRESemmé tričko true typ pleti typológia pleti učenie Učenie hrou ultrahd úpal úprava obočia Uriage UV gél valentín Valentínske tipy vanilka vanilkový sprej vanilla vanilla blush vápnik vaxicum Versace Versace Crystal Noir vianoce Vianočné darčeky vichy Victoria´s Secret VIP Ranajky vitamín C Vlasová kozmetika Vlasová ochrana vlasova starostlivost vlasová starostlivosť vlasy vlnité vlasy vodeodolné líčenie vona vôňa Vôňa pre mužov vonné sviečky Výbava pre bábätko výkon vypadavanie vlasov wedding Weleda wishlist Yankee Candle YSL Yver Rocher yves rocher Yves Saint Laurent zazracna kolekcia zdravie zdravie benu lekáreň ženy zima zlato v zime zmiešaná pleť Zoeva Rose Golden luxury set vol 3