Mary Kay jarné novinky

by - April 06, 2017



Pekný večer,
Ako trávite tieto bláznivé aprílové dni plné snehu, dažda, krúpov a teplého slniečka? Ja som sa dnes vybrala s malou na prechádzku s kočiarikom, vyšla z domu a zachytila poriadnu spŕšku krupobitia. Stihli sme vyniesť smeti a vrátili sa naspäť domov :D.. chystali sme sa hádam dobrých 40 minút..
No nie o tomto Vám dnes chcem písať. V utorok som sa zúčastnila super akcie, ktorú organizovala spoločnosť Mary Kay. V kaviarni AVE Café v Bratislave sa konali VIP raňajky, kde nám boli predstavené aktuálne novinky ešte predtým, ako budú uvedené do predaja od 16.apríla. Na túto akciu som sa nesmierne tešila, keďže som sa jej po minulé razy nemohla zúčastniť, a rada som spoznala aj ostatné blogerky, ktoré na našej scéne registrujem a čítam.





Postarali sa o nás príkladne a pripravili famózne raňajky a to som ešte žartovala, že sa idem z Martina do Bratislavy naraňajkovať. Po úvodných oficialitách a predstavovaní sme si vypočuli dievčatá z Mary Kay, ktoré nám predstavili výrobky, na ktoré sa od polovice apríla môžeme všetky tešiť. Ide o limitované kolekcie, nové kolekcie a vôňu, v duchu ktorej sa niesla celá akcia " Eau so cute", alebo " si taká rozkošná".
Poďme rovno na novinky!


Toaletná voda Eau so Cute Vás hneď zaujme svojim prevedením. Má roztomilý ružový obal v tvare mašle. Vôňa je jemnučká jarná a sladká. Nie je to ťažký parfém, ktorý Vám nedá "dýchať". Okrem toho, že výrobcovia stavili na obľúbenú sladkú, vôňa je predsa niečím výnimočná. Má istý podtón, na ktorý som zatiaľ neprišla (doplním), ale robí ju o niečo výnimočnejšou.
Zloženie : 
Vrchné tóny: hruška, mandľový kvet, taliansky bergamot, neroli
Stredné tóny: frézie, ružová pivonka, sedmokráska, cyklamén
Základné tóny: ibišteková ambra, cédrové drevo, santalové drevo
Obsah: 30ml, Cena : 39,50 Eur.




Novou jarnou kolekciou dekoratívnej kozmetiky Light Reinvented, ktorá obsahuje dve paletky očných tieňov, tri odtiene lakov na nechty a lesk na pery osviežite svoju zbierku. Už z názvu sa dá chápať, že kolekcia je oslavou svetla a farieb. Produkty kolekcie sú nakombinované vo farbách evokujúcich jarnú a letnú slnečnú oblohu. Som zvedavá práve na kvalitu paletky ( moja konkrétne Sunlight), ktorú Vám zrecenzujem pri líčiacom príspevku. Druhá paletka nesie názov Glistening Horizon a je to kombinácia modro- fialových odtieňov. Obe majú natoľko zaujímavé kombinácie farieb, že sa na to líčenie už aj celkom teším :).
Cena: 20,50 Eur.
Kolekcia Light Reinvented prichádza aj s pastelovými lakmi na nechty, a to konkrétne v odtieni Brilliant Violet, Luminous Mauve a Vivid Sunburst. Tieto pastelové farbičky si viem predstaviť tak samostatne, ako aj v kombinácii, čo podporí hravosť kolekcie a farieb, ktoré v nej prevládajú. Ide o odtiene fialovoružovej, oranžovej a svetloružovej.
Cena: 10,00 Eur.
Lesk na pery si tentokrát Mary Kay pripravila v univerzálnom odtieni Magenta Ray, ktorý sa pripôsobí Vašim perám, pretože je jemnučký a nie príliš pigmentovaný. Je vhodným doplnkom práve pri líčení žiarivými farbami, alebo jednoducho vtedy, keď máte chuť na jemné pery, ktoré majú zdravú farbu a lesk. Okrem toho obsahuje hroznový, avokádový a jojobový olej a nelepí.
Cena: 18,00 Eur.




Ďalšou novinkou je vynovená starostlivosť o pleť Cleer Proof. Jedná sa o výrobky vhodné pre čistenie, vyrovnávanie tónu pleti, hydratáciu a mali by si poradiť aj s problematickou pleťou s vyrážkami.
Nájdeme v nej Sérum na čistenie pórov so sklonom k akné, Nemastný hydratačný krém na pleť so sklonom k akné, Hĺbkovo čistiaca maska s aktívnym uhlím, Lokálny krém na pleť so sklonom k akné a Čistiaci gél...áno na pleť so sklonom k akné! :D Ale ! Chcela by som upozorniť na to, čo sa myslí pod pojmom sklon k tvorbe akné. Veľakrát si pri slove akné predstavujeme všeličo, ale nie práve to, čo to naozaj je. V kozmetickom priemysle a medicíne sa termíny v tejto problematike trošku rozchádzajú, pretože skutočné "akné" je ochorenie kože, ktoré je potrebné konzultovať a riešiť v prvom rade u dermatológa. Zjednodušene je to chronický problém, ktorý má svoje základy niekde vnútri tela so širokou škálou prejavov od jednoduchších foriem až po ťažšie so sklonom k pretrvávaniu zápalu a tvorbe jaziev. Môže sa nachádzať kdekoľvek na tvári, či trupe. Liečba zahŕňa lokálne ošetrovanie pod dohľadom lekára, rôzne vysušujúce gély, masti, vodičky, režimové opatrenia (menej sladkostí a nezdravej stravy) až po antibiotiká a retinoidy.  Pod pojmom akné pri kozmetických výrobkoch si predstavujeme občasnú vyrážku kde-tu na tvári, ktorú dokážeme vyriešiť pomocou kozmetických prípravkov, ktoré napomáhajú čisteniu pórov, zbavovaniu sa odumretých buniek pokožky. Výrobky rady Clear Proof obsahujú aj 2% kyselinu salicylovú, ktorá urýchľuje proces tvorby nových kožných buniek.
Nám sa z kolekcie dostala na testovanie Hĺbkovo čistiaca maska s aktívnym čiernym uhlím. Tieto "čierne" masky sú aktuálne veľkou vychytávkou. Ja som na internete registrovala a vyskúšala zlupovaciu, no maska, o ktorej píšem sa aplikuje na celú tvár, alebo oblasť T zóny a nechá pôsobiť približne 10 min a potom sa umyje. Aktívne uhlie pôsobí ako prirodzený magnet na toxíny a nepotrebné látky a tie z pokožky a pórov vyťahuje. Priznám sa, že ma veľmi zaujala a vyskúšala som si ju ešte v ten istý deň. Má príjemnú mentolovú vôňu, pretože obsahuje aj výťažky z mäty a rozmarínu. Po dlhšom testovaní Vám prezradím, aký mala na mňa efekt:)
Cena: 26,50 Eur.


V krátkosti spomeniem, že v tomto období pred letom doplnila Mary Kay aj zásoby tmavších odtieňov podkladových báz, CC krémov a korektoru. Tak isto sa už teraz môžete zásobiť opaľovacími krémami s UV faktorom 30 a 50 a v sezónnej ponuke je aj samoopaľovací krém, či regeneračný gél po opaľovaní. A do ponuky sa po čase dostal aj osviežujúci krém na nohy s mätou.


Spoločnost Mary Kay vykazuje aj aktivity v charitatívnej sfére a výťažky z produktov určených špeciálne k podpore rôznych zariadení smeruje tam, kde je to najviac potrebné. Zástupcami tejto sekcie sú dvaja tučniaci KiMi a MiKi, deka, či vankúšik s motívom tučniakov. V ponuke bude aj lícenka v tvare srdca, ktorá nesie príznačný názov Kind Heart. Vybraná čiastka je venovaná združeniu Orin Panacea - priatelia detskej onkológie. V mesiaci apríl bude prebiehať aj špeciálna akcia, pretože presne 25.apríla je svetový deň tučniakov. Táto informácia ma veľmi pobavila, pretože 25.apríla máme s manželom výročie svadby, takže budem dôkladne premýšľať nad darčekom.. :)

Zvyšok akcie sa niesol v priateľskom duchu pri káve, čaji a raňajkách, dievčatá pre nás pripravili aj milú súťaž a príkladne sa o nás postarali. Veľmi rada som spoznala zástupkyne spoločnosti Mary Kay na čele s Katkou, s ktorou sme v mailovej komunikácii už takmer rok. Tak isto som rada stretla ostatné blogerky a dúfam, že sa stretneme opäť čoskoro na podobne príjemnom evente .

Lenka 

You May Also Like

12 comments

  1. Paletka Glistening Horizon ma veľmi zaujala😊❤páčia sa mivtaké farby🖒a páčia sa mi aj tučniačikovia💙je skvelé že pomáhajú iným...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veď keď prídeš na návštevu vyskúšame tú druhú paletku, ktorú mám :))

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Ty výrobky vypadají krásně! :) I hostina je teda super :D
    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atmosféra bola skvelá naozaj, a raňajky veľmi chutné :)

      Delete
  3. Veľmi rada som ťa konečne spoznala! :) Akcia bola fakt výborná, a chválim aj fotky <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj ja som strašne rada Monica, že sme sa konečne stretli live :) Ďakujem Ti veľmi pekne za batériu, bez ktorej by som nemala ani jednu fotografiu :D :) :*

      Delete
  4. Rada som ťa spoznala Lenka :) Ako píše Monica, akcia bola výborná :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj mne bolo potešením, a hádam čoskoro opäť nejaké stretnutie :))) Ďakujem Ti za milú spoločnosť :)

      Delete
  5. to musela byť krásna akcia :)

    ReplyDelete
  6. Krásne fotky :) Tá vôňa vyzerá tak neskutočne rozkošne, asi sa po nej poobzerám

    www.frenchstyle.eu

    ReplyDelete

Labels

abc derm Advent adventný kalendár aktivátor vitamín C Albi alcina alergia na slnko amoureux AnneMarie Borlind ANNEMARIE BÖRLIND anti ageing antioxidant aphloia aqua nature armani Aromaterapia aromaterapia Vianoc ashvagandga atopická dermatitída atopická pokožka atopik autumn avon Baby babyliss BaByliss PRO Titanium Tourmaline Balzam na pery balzamy na pery bambucké maslo BB krem BB krém Beauté Pacifique beauty BellaRose bio kofein bioderma bioruza biotechnologická pavučina birthday Black Friday Black Friday notino blog blogger bloggers body body mist bourbon boutique Calvin Klein Cara Mia Ti Amo care catrice catrice cosmetics CC krem ceruzka na oči česanie Cestovanie cestovné balenie kozmetiky chanel chemicky peeling Chloe Chloé chodidlá Chromafusion chyby v líčení cistenie cistenie pleti Čistenie pleti cistenie stetcov cistiaci gel čistiaci sprej citrusová vôňa Cleanser coldcream cosmetics cream cut crease dámska vôna dámska vôňa dánska kozmetika darček darceky darčeky darčeky ku dňu otcov darčeky na Vianoce darceky pre muzov darčeky pre mužov darčeky pre ženy Deep Euphoria dekorativka dekoratívka dekoratívn a kozmetika dekorativna kozmetika dekoratívna kozmetika deň matiek Deň otcov denny krem deodorant DEOGUARD depilácia a epilácia dermablend dermabrázia dermatokozmetika dermokozmetika desatoro Deti detox detska kozmetika Detská kozmetika dewy dezodorant Dieťa disney Disney EP Line Divine Decadence doplnky doplnky výživy Double Wear Dovolenka eau so daring eko elixir Enzymovy Peeling Estée Lauder Euphoria event eyebrow tutorial obočie avon pupa milano eyeshadow face cream fall farbenie obočia farbenie vlasov farby na vlasy fast and fabulous favi Favi.sk fén na vlasy fitness fitness strava fixing flora flora by gucci fluid fluidny makeup foto fotokniha fotoobraz friends Ganz Schon Lang gel Gél lak gel shine gelove nechty gélové nechty GFC Giorgio Armani giveaway glam it up GOSH grace cole granatove jablko gucci Gucci Guilty Gucci Guilty Absolute guerlain Guilty hair hairstyle hairstyling hand care hand fluid health Healthy lifestyle hesperidin himalaya hodinkakrasy horčík HUGO BOSS hyaluron HYALURON 2.0 hyaluronove ocne obklady hydra végétal hydratacia hydratácia hydrogélové vankúšiky Hypnôse IN2U INCA Collagen inspiracia instafix interaktívna ceruzka interier intímna hygiena IPL epilátor jar Jean Paul Gaultier jesen jeseň jesenná vôňa jeunesse kabelka kapsuly kofein kokosovy olej Kórejská kozmetika koriander Korika kozmetická taštička kozmeticke sady kozmetika kozmetika na zimu krasa krása krasotika krem krém krém na oči krem na ruky kremík kruhy pod očami kulmofen Kúpeľ kúzelné čítanie kvetinová vôňa kvetinovo ovocná vôňa pre ženy kvetiny kvety kyselina hyaluronova kyselina mliečna L´Oréal Professionel Serie Expert Inforcer La Nuit Trésor Nude lak na nechty Lancôme Lancôme. vône lash love láska Le Male Legend Spirit lesky na pery letne novinky letné tipy leto licenie Líčenie linka Linola Linola Face lip colour lipcolour lipstick Liu Jo live fearlessly loosing weight Lovely U Ma Vie magneticka paleta magnézium makadamiovy olej make up make up art makeup Makeuprevolution man mango Marc Jacobs mark mark face and body mark scrub mary kay marykay MaryKayDoma masáž maska maska na oči maska na pleť mastná pleť matny ruz MATRIX Matrix Total Results matt maybelline metallic metallic meets matt mikrodermabrazia mikrodermalna kolekcia plus minerály miracle 3D miracle set MK modeláž modelaz nechtov Modio Modio.cz moja kabelka mokrá pedikúra Mon Evidence Montblanc morský kolagén MUR muscle aggressive muscleagresive muzi muži muzsky krem mýty o líčení nabytok nakupovanie nakupy nákupy NaniNails NaniNails. nechty NaniNails.sk Naturally nature nechty Nemecko neve cosmetics nocne serum nocny krem nohy Nomade notino Notino travel notino.sk notinosk notinosk suché vlasy novinky nude nutri kofein komplex nutri shine NYX professional make up o mne začíname getting started about me obočie ochranny fluid očná starostlivosť ocne obklady očné okolie očné sérum očné tiene očné vačky ocny krem odličovacia rukavica odličovacie tampóny Odličovanie pleti odstraňovanie chĺpkov odtieň oleje olivy omyly omyly skincare online databaza online nakupovanie opaľovacie prípravky opaľovanie oral b pro ovocná cyprusová vôňa ovocna vona paleta paletka Paradoxe Gift Box parfem parfém parfém pre ženy parfemovana voda parfémy parfémy pre ženy parfumovana voda parfumy pedikúra peeling peony perfect palette Pery petra lovely hair petralovelyhair photo Photoderm planet spa plantur 21 plet pleť pletova kozmetika pleťová kozmetika pletova starostlivost pleťová starostlivosť pletova voda pletove serum pletovy krem podklad pokozka pokožka pokožka hlavy pomegranate popraskane pery porovnanie poškodené vlasy pre aging krém pre mužov present pretty rose prípravky na opaľovanie príroda prirodna kozmetika prírodná kozmetika Produktove Ranajky pudrovy fluid pure light recenzia RefectoCil relaxácia remington resvetralol review revlon riasenka rose rose water rouge allure ink ruz rúž ruz na pery ruza ruzova ruzova voda ruzovy olej saal digital saaldigital samoopaľovacia pena samoopaľovanie satenove ruky saténové telo satin body satin hands satin lips scholl self tanning serum sérum sérum s vitamín C a E shalimar shopping shower Si singles day skin care skin manager Skincare skinvigorate Skinvigorate Sonic kefka skvalán Slnečná kozmetika Slnečná ochrana slnko soaphoria sonická kefka sonické čistenie spálená koža Spálenie špirála šport SPORTIQUE sprchový gél sprej squalane srchova pena ST MORIZ starostlivost starostlivosť starostlivosť o očné okolie starostlivost o pery starostlivosť o pleť starostlivosť o pokožku starostlivost o ruky starostlivosť o telo starostlivosť o vlasy štetce štetec styling suchá pedikúra suchá pokožka hlavy suche pery suché ruky suché vlasy summer sun di gioia superstay matte ink súprava štetcov svadba sviatky sviečky Swartzwald system hydro T zóna tekuty matny ruz telová hmla telová kozmetika telová starostlivosť telové mlieka telove sufle telový mist telový sprej terapia vôňou testovanie Textilná maska timewise tint tip na nakupy tipy na darceky tipy na letný makeup toaletna voda toaletná voda tonikum tonovaci krem trendy TRESemmé tričko true typ pleti typológia pleti učenie Učenie hrou ultrahd úpal úprava obočia Uriage UV gél valentín Valentínske tipy vanilka vanilkový sprej vanilla vanilla blush vápnik vaxicum Versace Versace Crystal Noir vianoce Vianočné darčeky vichy Victoria´s Secret VIP Ranajky vitamín C Vlasová kozmetika Vlasová ochrana vlasova starostlivost vlasová starostlivosť vlasy vlnité vlasy vodeodolné líčenie vona vôňa Vôňa pre mužov vonné sviečky Výbava pre bábätko výkon vypadavanie vlasov wedding Weleda wishlist Yankee Candle YSL Yver Rocher yves rocher Yves Saint Laurent zazracna kolekcia zdravie zdravie benu lekáreň ženy zima zlato v zime zmiešaná pleť Zoeva Rose Golden luxury set vol 3