AVON TRUE a AVON mark. novinky !

by - March 25, 2017

Krásny večer všetkým,
verím, že ste si už všetky dnešné povinnosti splnili a s elánom sa chystáte prežiť sobotný večer. Ja som si včera na pošte našla balíček od AVONu plný noviniek, ktoré ste už možno zachytili na blogoch iných dievčat, a jedná sa o dve nové rady Avon TRUE a Avon mark. Dnes bol krásny slnečný deň a tak mi napadlo nafotiť Vám produkty v prírode a na slniečku a možno aj týmto spôsobom vniesť trošku dobrej nálady k Vám domov.
Ambasádorkami noviniek sa stali sestry Heribanové, ktoré samy o sebe zobrazujú podstatu týchto dvoch strán noviniek AVON.
Jedna prirodzená, ktorá svojim makeupom podtrhuje svoju prirodzenú krásu a druhá, ktorá sa nebojí nových výziev, akčnosti a celého spektra žiarivých a ženských farieb.



V tomto článku Vám niektoré z noviniek predstavím, a po dôkladnom otestovaní budú nasledovať aj líčiace články a ďalšie recenzie. Avon TRUE a Avon mark. už na prvý pohľad zaujmú svojimi inovatívnymi obalmi a nápaditým dizajnom. A veru nie je to žiadna nuda.



AVON mark. minerálny púdrový make up 



Tento minerálny make up vo forme sypkého púdru v odtieni Ivory bol z jedným z produktov balíčka, na ktoré som mimoriadne zvedavá. Je to balenie, ktoré netreba už po otvorení vrchnáčika ďalej otvárať, či točiť a ihneď máte produkt po odlepení ochrannej pásky k dispozícii. Podľa môjho skúšania púdru na chrbát ruky ide o make up s dobrou až celkom dosť dobrou krycou schopnosťou, je jemnučko mletý a pri kontakte s pokožkou s ňou okamžite splýva. Odtieň Ivory mi sedí momentálne fajn, pretože moja pleť je už o čosi viac opálená, ako tomu bolo v zime. Avšak upozorňujem, že určite nie je vhodný pre úplné bleduľky. Make up obsahuje aj jemné trblietavé čiastočky, ktoré budú mať pravdepodobne rozžiarujúci efekt, a som na to v konečnom výsledku zvedavá.


Práškový fixačný púder Maqix



Opäť niečo, s čím sa AVON mark. snaží zaujať a dostať medzi žiadané produkty a značky. Transparentný púder je obľúbenou voľbou žien, ktoré majú rady matný finiš a chcú mať dokonale fixovaný svoj make up celý deň. Transparentného púdru sa nemusíte báť. Po nanesení na pleť sa stane priesvitným a tak sadne každému tónu pokožky, či na jar, či v lete. Som veľmi zvedavá na jeho konzistenciu, kvalitu a trvácnosť. A keď mi nejaká šikovnejšia duša odlepí ochrannú pásku, tak ho aj okamžite vyskúšam :D . Táto páska je tam prilepená tak kvalitne , že mi to s dlhými nechtami nešlo odlepiť. Potom nasleduje klasické otváranie pootočením a vyklepkaním púdru do vrchnáčika. Takýto púder nanášame úplne na záver celého líčenia, alebo ho môžeme využiť na "baking", kedy špičkou beauty blendera nanášame hrubšiu vrstvu púdru pod oči, necháme ho "zapiecť" a oprášime veľkým štetcom zvyšky púdru.


Rúž Divine Wine a Perfectly Nude



Tieto dva rúže sú jeden druhému pravým opakom. Tmavší, fialovoružový s trblietkami je v odtieni Divine Wine a patrí k rúžom rady mark. Má krémovú konzistenciu a veľmi dobrú pigmentáciu. Kvalitatívne aj trvácnosťou je to klasický rúž AVONu. Pre tých, ktorí túto značku až tak nepoznajú prezradím, že rúž vydrží pomerne dlho avšak po jedle a pití si ho musím pretrieť. Nevýhoda, či výhoda, to už je na každej z Vás :). Druhý kúsok z dekoratívnej kozmetiky na pery je rúž v telovom odtieni Perfectly Nude s matným finišom aj obalom. Tento rúž na perách vytvára dojem, akoby som si na ne naniesla korektor, alebo make up. Takýto efekt milujem k silno nalíčeným očiam a dymovým očným tieňom a tak určite čakajte na blogu aj inšpiráciu na takéto líčenie.



Ceruzka na oči Starry Night a na obočie Light Brown




Nasledujú dve ceruzky- jedna na obočie a druhá na oči, ako očná linka. Ceruzku na obočie som volila vo svetlo hnedej farbe, ktorá sa hodí ženám so svetlohnedými, či blond vlasmi. V mojej make upovej zbierke tento odtieň veľmi chýbal, keďže stále častejšie a častejšie líčim aj iné ženy. Konzistenciou je veľmi uspokojivá ako ceruzka na obočie. Od produktu tohto typu očakávam, že bude mať jemnejší finiš, do stratena. Ceruzka na oči v tmavomodrom odtieni s trblietkami sa bude hodiť na výraznejšie letné líčenia a hry s farbami. Kvalitou sú ceruzky na oči Avon veľmi dobré, dlho vydržia, nerozmazávajú sa a skvele sa s nimi pracuje. Jediné mínus je to, že mi tam chýba strúhadlo pre ostrejšie kontúry a línie.

Lak na nechty Nailwear pro + Vintage Boutique




Tento čokoládkový odtieň laku z rady Avon TRUE evokuje vo mne leto, opálenú pokožku, odvážne farby, plážové párty. A už sa veľmi teším, keď sa opálim a budem nosiť tieto odtiene na nechtoch, pretože je to skutočne nádhera. Laky AVON držia fakt skvelo, a to ich "testujem" už roky rokúce. Na fotke je efekt už po jednej jedinej vrstve. Nanáša sa rovnomerne, kryje a má sýtu farbu. V ponuke AVON nájdete aj rôzne podkladové laky, ktoré odporúčam naniesť najmä ak používate farebné, tmavšie, červené laky. Tie majú tendenciu po odlakovaní zanechávať farebnú vrstvu na nechtoch, ktorým predídete, ak pred nanesením farebnej vrstvy použijete podkladový, či akýkoľvek priesvitný lak na nechty.

Špirála Winged Out - Blackest Black





Špirála Winged Out rady AVON True patrí medzie tie, ktoré majú silikńové kefky. Na detailnom obrázku je vidno, že "štetiny" kefky sú usporiadané skutočne nahusto, čo zaručuje objemné a dokonale oddelené riasy. Po vyskúšaní mi však chýbal efekt vytočenia a predĺženia rias. Na riasenky som totiž naozaj veľmi prísna, a mojou favoritkou ostáva naďalej špirála Avon Luxe v odtieni Caviar Black. Je to tým, že mne silikónové kefky príliš nesadli, ale veľa žien ich uprednostňuje. Preto by som to brala ako subjektívny postoj. Ak môžem porovnať, spomedzi všetkých silikónových kefiek, ktoré som skúšala (Pupa, Mary Kay, Essence) má táto veľmi nahusto štetiny a precízne oddeľuje takmer každú jednu riasu po jednej. Takže ak ste fanúšička siliónových kefiek, odporúčam ! :)
Ďalším produktom na obrázku je metalický dlhotrvácny krémový očný tieň Artist Forever Bronze. Tieň na mňa skutočne zapôsobil svojou vysokou pigmentáciou už po nanesení minimálneho množstva. Tento krémový očný tieň sa v kontakte s pokožkou mení na sypký až púdrový a pekne sa do nej zapracuváva a bleduje. Budem ho skúšať vrstviť a snáď sa mi podarí vytvoriť aj dramatickejšie party líčenie, na ktoré sa priam núka. Určite Vás budem informovať aj ohľadom jeho trvácnosti, no pri značke AVON som už zvyknutá, že pri informácii trvácny očný tieň to vždy zvyknú "myslieť" skutočne vážne :).


Kompaktný pleťový podklad




A ak ste sa dočítali až sem, tak Vám na záver predstavujem kompaktný pletový podklad ružovkastej farby uložený do plastového obalu pripomínajúci púder, či kazetku. Má slúžiť ako primer pred nanesením makeupu a korektoru a vyrovnávať tak nerovnosti pleti, či zakryť póry. Ja všeobecne primer nepoužívam, no jedná sa o novinku značky Avon, pretože tento typ produktu v kompaktnej forme som u nej ešte nezaregistrovala a tak som naň veľmi zvedavá. Budem ho pravdepodobne nanášať štetcom a to buď plochým na make up, alebo korektor.. a možno si pomôžem prstami ? :)



Čo sa týka kvality plastových obalov, tá bola otestovaná ihneď. Všetko vydržalo a drží pekne pokope 💚👶

Teším sa na testovanie výrobkov a budem Vám prinášať svoje dojmy a postrehy. Určite sa môžete tešit na mnoho líčení s použitím týchto produktov a na koniec Vám už len poprajem krásny zvyšok víkendu a ďakujem za to, že ma sledujete tu, na instagrame, či facebookovom profile. Ďakujem Vám aj za Vaše beauty otázky ohľadom líčenia a kozmetiky a teším sa aj Vašim pozitívnym ohlasom. ❤

Ďakujem značke Avon za zaslané produkty a článok bol doplnený aj o produkty, ktoré som si zadovážila z vlastných prostriedkov 

majte sa krásne,

Lenka 

You May Also Like

6 comments

  1. Super članok❤laky testujem aj ja ale niekedy musim povedať že strašne rýchlo sa zošupu...skusim ešte túto radu😚

    ReplyDelete
    Replies
    1. U mna to zalezi aj od kvality nechtu, co sa tyka trvacnosti laku :) , teraz nastastie mam nechty pevne, tak nemavam problem, ale mozes skusit aj top coat vrchny lak, ktory vie predlzit trvacnost laku:)

      Delete
  2. Jak já vám tyhle balíčky tiše závidím <3 Ten podklad vypadá dobře, jsem zvědavá na nějaké ohlasy :O

    Cosmokočka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Podklad zatiaľ podla mojho testovania velmi prijemny, nerobi mi na pleti neprijemnu vrstvu , naopak dobre "reaguje" s pokozkou :)

      Delete
  3. nikdy som nevedela na čo služi ten biely púder a vďaka tebe už viem:-D vždy som si myslela že prečo chcu byť tie ženy take biele? :-DD a ono to je len taky fixačný ukončovací na zmatnenie:)) tieň na oči je krásny taka farba sa mi páči a vyzera že je skvelý aj pigmentáciou :)z avonu nakupujem a mám rada ich veci

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja som tiez bola kedysi taka neista ohladom tych bielych / transparentnych pudrov, ze naco biela ?? :D na tvar... ale naozaj je priehladny a jemnucky :) ja mam avon tiez rada a uz roky som mu verna a hadam aj budem :)

      Delete

Labels

abc derm Advent adventný kalendár aktivátor vitamín C Albi alcina alergia na slnko amoureux AnneMarie Borlind ANNEMARIE BÖRLIND anti ageing antioxidant aphloia aqua nature armani Aromaterapia aromaterapia Vianoc ashvagandga atopická dermatitída atopická pokožka atopik autumn avon Baby babyliss BaByliss PRO Titanium Tourmaline Balzam na pery balzamy na pery bambucké maslo BB krem BB krém Beauté Pacifique beauty BellaRose bio kofein bioderma bioruza biotechnologická pavučina birthday Black Friday Black Friday notino blog blogger bloggers body body mist bourbon boutique Calvin Klein Cara Mia Ti Amo care catrice catrice cosmetics CC krem ceruzka na oči česanie Cestovanie cestovné balenie kozmetiky chanel chemicky peeling Chloe Chloé chodidlá Chromafusion chyby v líčení cistenie cistenie pleti Čistenie pleti cistenie stetcov cistiaci gel čistiaci sprej citrusová vôňa Cleanser coldcream cosmetics cream cut crease dámska vôna dámska vôňa dánska kozmetika darček darceky darčeky darčeky ku dňu otcov darčeky na Vianoce darceky pre muzov darčeky pre mužov darčeky pre ženy Deep Euphoria dekorativka dekoratívka dekoratívn a kozmetika dekorativna kozmetika dekoratívna kozmetika deň matiek Deň otcov denny krem deodorant DEOGUARD depilácia a epilácia dermablend dermabrázia dermatokozmetika dermokozmetika desatoro Deti detox detska kozmetika Detská kozmetika dewy dezodorant Dieťa disney Disney EP Line Divine Decadence doplnky doplnky výživy Double Wear Dovolenka eau so daring eko elixir Enzymovy Peeling Estée Lauder Euphoria event eyebrow tutorial obočie avon pupa milano eyeshadow face cream fall farbenie obočia farbenie vlasov farby na vlasy fast and fabulous favi Favi.sk fén na vlasy fitness fitness strava fixing flora flora by gucci fluid fluidny makeup foto fotokniha fotoobraz friends Ganz Schon Lang gel Gél lak gel shine gelove nechty gélové nechty GFC Giorgio Armani giveaway glam it up GOSH grace cole granatove jablko gucci Gucci Guilty Gucci Guilty Absolute guerlain Guilty hair hairstyle hairstyling hand care hand fluid health Healthy lifestyle hesperidin himalaya hodinkakrasy horčík HUGO BOSS hyaluron HYALURON 2.0 hyaluronove ocne obklady hydra végétal hydratacia hydratácia hydrogélové vankúšiky Hypnôse IN2U INCA Collagen inspiracia instafix interaktívna ceruzka interier intímna hygiena IPL epilátor jar Jean Paul Gaultier jesen jeseň jesenná vôňa jeunesse kabelka kapsuly kofein kokosovy olej Kórejská kozmetika koriander Korika kozmetická taštička kozmeticke sady kozmetika kozmetika na zimu krasa krása krasotika krem krém krém na oči krem na ruky kremík kruhy pod očami kulmofen Kúpeľ kúzelné čítanie kvetinová vôňa kvetinovo ovocná vôňa pre ženy kvetiny kvety kyselina hyaluronova kyselina mliečna L´Oréal Professionel Serie Expert Inforcer La Nuit Trésor Nude lak na nechty Lancôme Lancôme. vône lash love láska Le Male Legend Spirit lesky na pery letne novinky letné tipy leto licenie Líčenie linka Linola Linola Face lip colour lipcolour lipstick Liu Jo live fearlessly loosing weight Lovely U Ma Vie magneticka paleta magnézium makadamiovy olej make up make up art makeup Makeuprevolution man mango Marc Jacobs mark mark face and body mark scrub mary kay marykay MaryKayDoma masáž maska maska na oči maska na pleť mastná pleť matny ruz MATRIX Matrix Total Results matt maybelline metallic metallic meets matt mikrodermabrazia mikrodermalna kolekcia plus minerály miracle 3D miracle set MK modeláž modelaz nechtov Modio Modio.cz moja kabelka mokrá pedikúra Mon Evidence Montblanc morský kolagén MUR muscle aggressive muscleagresive muzi muži muzsky krem mýty o líčení nabytok nakupovanie nakupy nákupy NaniNails NaniNails. nechty NaniNails.sk Naturally nature nechty Nemecko neve cosmetics nocne serum nocny krem nohy Nomade notino Notino travel notino.sk notinosk notinosk suché vlasy novinky nude nutri kofein komplex nutri shine NYX professional make up o mne začíname getting started about me obočie ochranny fluid očná starostlivosť ocne obklady očné okolie očné sérum očné tiene očné vačky ocny krem odličovacia rukavica odličovacie tampóny Odličovanie pleti odstraňovanie chĺpkov odtieň oleje olivy omyly omyly skincare online databaza online nakupovanie opaľovacie prípravky opaľovanie oral b pro ovocná cyprusová vôňa ovocna vona paleta paletka Paradoxe Gift Box parfem parfém parfém pre ženy parfemovana voda parfémy parfémy pre ženy parfumovana voda parfumy pedikúra peeling peony perfect palette Pery petra lovely hair petralovelyhair photo Photoderm planet spa plantur 21 plet pleť pletova kozmetika pleťová kozmetika pletova starostlivost pleťová starostlivosť pletova voda pletove serum pletovy krem podklad pokozka pokožka pokožka hlavy pomegranate popraskane pery porovnanie poškodené vlasy pre aging krém pre mužov present pretty rose prípravky na opaľovanie príroda prirodna kozmetika prírodná kozmetika Produktove Ranajky pudrovy fluid pure light recenzia RefectoCil relaxácia remington resvetralol review revlon riasenka rose rose water rouge allure ink ruz rúž ruz na pery ruza ruzova ruzova voda ruzovy olej saal digital saaldigital samoopaľovacia pena samoopaľovanie satenove ruky saténové telo satin body satin hands satin lips scholl self tanning serum sérum sérum s vitamín C a E shalimar shopping shower Si singles day skin care skin manager Skincare skinvigorate Skinvigorate Sonic kefka skvalán Slnečná kozmetika Slnečná ochrana slnko soaphoria sonická kefka sonické čistenie spálená koža Spálenie špirála šport SPORTIQUE sprchový gél sprej squalane srchova pena ST MORIZ starostlivost starostlivosť starostlivosť o očné okolie starostlivost o pery starostlivosť o pleť starostlivosť o pokožku starostlivost o ruky starostlivosť o telo starostlivosť o vlasy štetce štetec styling suchá pedikúra suchá pokožka hlavy suche pery suché ruky suché vlasy summer sun di gioia superstay matte ink súprava štetcov svadba sviatky sviečky Swartzwald system hydro T zóna tekuty matny ruz telová hmla telová kozmetika telová starostlivosť telové mlieka telove sufle telový mist telový sprej terapia vôňou testovanie Textilná maska timewise tint tip na nakupy tipy na darceky tipy na letný makeup toaletna voda toaletná voda tonikum tonovaci krem trendy TRESemmé tričko true typ pleti typológia pleti učenie Učenie hrou ultrahd úpal úprava obočia Uriage UV gél valentín Valentínske tipy vanilka vanilkový sprej vanilla vanilla blush vápnik vaxicum Versace Versace Crystal Noir vianoce Vianočné darčeky vichy Victoria´s Secret VIP Ranajky vitamín C Vlasová kozmetika Vlasová ochrana vlasova starostlivost vlasová starostlivosť vlasy vlnité vlasy vodeodolné líčenie vona vôňa Vôňa pre mužov vonné sviečky Výbava pre bábätko výkon vypadavanie vlasov wedding Weleda wishlist Yankee Candle YSL Yver Rocher yves rocher Yves Saint Laurent zazracna kolekcia zdravie zdravie benu lekáreň ženy zima zlato v zime zmiešaná pleť Zoeva Rose Golden luxury set vol 3