Zázraky na počkanie

by - December 12, 2018


Prajem Vám krásny, a na mnohých miestach Slovenska a Česka, aj zasnežený predvianočný deň:). Ako som Vám spomínala v predošlom článku, tieto posledné dva týždne pred sviatkami sa budem vo svojich článkoch orientovať najmä na produkty, ktoré by som Vám odporúčala ako vhodné tipy na vianočné darčeky. Dnešnú recenziu som venovala výnimočnej kolekcii pleťovej starostlivosti mojej obľúbenej MARY KAY, ktorá Vás určite tak, ako mňa, chytí okamžite za srdce. Ak teda neviete, čo podarovať svojej mame, či najlepšej priateľke, čítajte ďalej.


TimeWise Zázračná kolekcia 3D je skupina produktov určených na starostlivosť o pleť. Sú samozrejme neparfumované. Nájdete v nej teda logicky všetky výrobky (okrem tonika, ktoré je dostupné k zakúpeniu samostatne) od čistenia, až po krém, čo sa Vám kvôli počtu produktov, spočiatku nemusí zdať. Mary Kay tento rok na jeseň prekvapila a priniesla produkty naboostované účinnými látkami tak, aby ste ich mohli používať v menšom počte. Klasicky sa v starostlivosti vždy objavujú produkty ako čistenie, tonizácia, sérum a krém. V tejto kolekcii sérum nenájdete a ja som si najprv myslela, že je potrebné ho doplniť. Naša Dorotka, s ktorou všetko vždy konzultujeme či už na eventoch Mary Kay, alebo online, ma upozornila, že pri tejto kolekcii nie je potrebné používať sérum, pretože oba krémy - denný aj nočný sú tak premakané, že fungujú ako sérum a krém v jednom. Toto samozrejme nevylučuje, že môžete svoje obľúbené sérum použiť! Takže si to striedam a občas pridám do starostlivosti aj Tone Correcting Serum, alebo Pore Minimizer z Mikrodermálnej kolekcie, ktorú Vám spolu s nočným sérom Mary Kay predstavím ešte tento týždeň:).
Pri výbere vhodných prípravkov pre seba, alebo svoju blízku osobu, by som chcela upozorniť na to, že si ako klasicky môžete vybrať variantu na suchú a normálnu pleť, alebo zmiešanú a mastnú. Ja som teda testovala sadu na zmiešanú a mastnú pleť, a rovnako ako aj pri dekoratívnej kozmetike ( make upy ) to spoznáte podľa fialového prúžku na obale vzadu (ružový prúžok pre suchú a normálnu pleť). Píšem to preto, lebo som zistila, že viaceré z Vás si tieto prúžky nikdy na produktoch nevšimli. Ak trpíte ochoreniami kože, dermatózami, poraďte sa so svojim lekárom, alebo najskôr vyskúšajte produkty u svojej kozmetickej poradkyne, no vo veľkej väčšine tieto produkty dokonca pomohli v boji proti kožným ochoreniam (napr. rosacea).

Zľava doprava: denný krém, nočný krém 4v1 čistenie a očný krém Mary Kay TimeWise 3D MiracleSet
Čistiaci gél/ krém 4 v 1, Denný a nočný krém, Očný krém Mary Kay TimeWise 3D Miracle Set 
 Dostávam sa k recenzii a predstaveniu jednotlivých produktv sady. Začínam teda logicky čistením, na ktoré je určený Čistiaci krém/ gél 4 v 1. 127 gramové balenie s produktom, ktorý je v porovnaní s predchádzajúcou radou, ktorú 3D nahradila, hustejší a preto ho spotrebujete veľmi pomaly. Obsahuje drobné guľôčky, ktoré pleť lepšie dočistia a postupných rozpúšťaním uvoľňujú aktívne látky, medzi ktoré patrí aj resvetralol. Resvetralol patrí spolu s vitamínom B, ktorý v géli taktiež nájdete, medzi antioxidanty a tak zamedzuje pôsobeniu voľných radikálov, ktoré na nás denne číhajú v znečistenom prostredí, či prirodzenou činnosťou buniek pleti. Nemusíte byť teda ani vystavení dymu, či smogu vo veľkomeste, a voľné radikály si vo Vašej pleti veselo úradujú na dennom poriadku ( ako aj v celom ostatnom tele). Kapsuly obsahujú aj peptid, ktorý stimuluje produkciu endogénneho kolegénu a elastínu, čím spolu s ostatnými zložkami stimuluje redukciu jemných vrások, čo potvrdilo aj testovanie produktu in vitro v laboratóriách. Všetky tieto tri zložky sú obsiahnuté vo všetkých produktoch tejto kolekcie a spoločne sa nazývajú AGE MINIMIZE 3D KOMPLEX.
Gél nanášate na vlhkú pleť, a jemne masírujete, respektíve ho môžete používať dvakrát denne ako ja, spolu s čistiacou kefkou Mary Kay. Napriek dôkladnému čisteniu gél nenarúša prirodzený ochranný film na pleti, čím ju nedráždi a zanecháva rozžiarenú a čistú. Naozaj radosť používať.
Následne na pleť jemným vklepkávaním nanášam tonikum. To má za následok upokojenie pleti po čistení a uzatvorenie pórov.

 Ako ďalší v poradí použijete denný krém. Ten si môžte zvoliť podľa svojich preferencií buď s obsahom ochranného UV faktoru ( čo odporúčam ), alebo bez neho, ak používate iný produkt starostlivosti, alebo make up, ktorý už SPF obsahuje.  Krém obsahuje okrem vyššie spomenutého Age Minimize komplexu aj výťažok z nopálu (kaktus opuncia) , čo je sukulent. Sukulenty sú známe tým, že majú výnimočnú schopnosť zadržiavať vodu a podobne pôsobí aj v pleti. Zadržiava prirodzenú vlhkosť v hlbších vrstvách pokožky a tým zabezpečuje jej pružnosť, zdravý vzhľad, vyhladenie a prirodzenú ochrannú bariéru. Po použití krému nemáte suchú pleť, ani mastnú. Vyzerá naozaj krásne, a na dotyk je veľmi pružná a hebká. Na noc používate samozrejme nočný krém z kolekcie. Logicky neobsahuje ochranný filter SPF a okrem komplexu v ňom hrá kľúčovú úlohu výťažok z japonskej marhule, ktorá patrí medzi antioxidanty a tak kým v noci spíte, Vaša pleť je napumpovaná kvalitnými zložkami, ktorých výsledok pôsobenia vidíte hneď ráno v zrkadle v podobe nádhernej pleti. Tak isto ako predchádzajúci prípravok neobsahuje zbytočnú mastnotu a Vaša pleť krásne dýcha a žiari po jeho použití.

Denný krém z kolekcie TimeWise 3D Miracle Set s obsahom SPF 30
 V ďalšom voliteľnom kroku si občas ešte pred krémom prestriedam použitie pleťového séra, ak chcem ešte viac posilniť účinok. Napriek tomu produkty rady sú navrhnuté tak, že sa použitie séra nevyžaduje a preto tento krok väčšinou preskočím, aby nebola pleť denne zaťažená viacerými produktami naraz. Napriek tomu, že starostlivosť o pleť je vždy viackroková a vyžaduje čas, pretože po použití tonika, či séra, potrebuje určitý čas pred tým, ako nanesiete ďalšie produkty, či make up, základom je rozumné rozvrhnutie času a tak si medzi jednotlivými krokmi môžete pripraviť kávu, umyť zuby, či prezliecť deti z pyžama :). Veľa z Vás sa ma pýta, či sa naozaj takto starám o pleť, ako to vždy píšem, a že nie je možné, nájsť si pri deťoch čas. Odpoviem jednoducho, áno starám sa takto, a čas si vždy viete nájsť na všetko, ak naozaj chcete:) . Je to otázka priorít a preto možno vynechám ranné scrollovanie instagramu, ale venujem sa viac sebe. A výsledok na seba nenecháva čakať, pretože tieto produkty skutočne fungujú a pre mňa a môj dobrý deň je dôležité aj to, že sa cítim spokojná a krásna. Veď som predsa žena. A to, ako začínam svoj deň, ovplyvní jeho pokračovanie až do večera. Nie je to len o kozmetike, a o starostlivosti a boji proti vráskam. Nie je to pre mňa povinnosť, je to životný štýl a skúste ho preniesť aj k Vám, uvidíte, že to bude super :) . 
Rovnako je pravdou aj to, že produkt nedokáže 100 %fungovať, ak je použitý sám, ak ho použijete na nevyčistenú, či nepripravenú pleť. Ja rovnako preferujem aj používanie produktov vždy od jednej značky, pretože spolu nielenže lepšie fungujú, ale takmer vždy sa ich účinok aj dopĺňa, či dokonca boostuje.
Ak sa chcete poradiť, čo je pre Vás navhodnejšie, odporúčam informovať sa priamo u poradkýň, či žien, o ktorých viete, že sa o pleť naozaj pravidelne a poriadne starajú.. Ako to spoznáte? Je to vidno :).


Na záver pár slov o očnom kréme. Okrem komplexu Age Minimize 3D obsahuje aj výťažok z rias, ktoré sa starajú o delikátnu pokožku očného okolia. Krém vždy nanášam priamo na očné okolie - nie je to 1000% hygienické, avšak používam ho iba ja a na vyčistenú pleť. Robím to preto, že takmer vždy som si na prsty vytlačila väčšie množstvo produktu, ako som reálne potrebovala a tak som ho rýchlejšie spotrebovala. Produkty a krémy kolekcie sa aplikujú priamo z tuby, čo mám radšej, ako tégliky. Očný krém nanášam iba jemným vklepkávaním, nakoľko okolo a pod očami máme len veľmi jemnú vrstvičku pokožky, ktorú nadmernou stimuláciou masírovaním produktu iba viac a viac prekrvujeme, čo sa prejaví tmavším sfarbením. Treba na to ísť jemne. Pokožku krém krásne vzpruží, dodá hydratáciu a líčenie takto pripravenej pokožky a pleti je hotová rozprávka. Pri starostlivosti NEZABUDNITE venovať pozornosť aj pokožke na krku a dekolte !!!!!!

Ak teda premýšľate, čo dáte na Vianoce mame, či veľmi, veľmi dobrej kamoške, poďte do tohto ! Ak by som ja dostala darček, akým je táto kolekcia, bola by som si istá, že ma táto osoba má skutočne veľmi rada, priam miluje :D .
Majte krásny deň a  dajte mi vedieť, či ste sadu už skúšali a ako ste boli spokojné :)

LENKA 

You May Also Like

1 comments

  1. Mě se líbí ten vzhled obalů :-) ale jinak mě produktu nijak neoslovily.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete

Labels

abc derm Advent adventný kalendár aktivátor vitamín C Albi alcina alergia na slnko amoureux AnneMarie Borlind ANNEMARIE BÖRLIND anti ageing antioxidant aphloia aqua nature armani Aromaterapia aromaterapia Vianoc ashvagandga atopická dermatitída atopická pokožka atopik autumn avon Baby babyliss BaByliss PRO Titanium Tourmaline Balzam na pery balzamy na pery bambucké maslo BB krem BB krém Beauté Pacifique beauty BellaRose bio kofein bioderma bioruza biotechnologická pavučina birthday Black Friday Black Friday notino blog blogger bloggers body body mist bourbon boutique Calvin Klein Cara Mia Ti Amo care catrice catrice cosmetics CC krem ceruzka na oči česanie Cestovanie cestovné balenie kozmetiky chanel chemicky peeling Chloe Chloé chodidlá Chromafusion chyby v líčení cistenie cistenie pleti Čistenie pleti cistenie stetcov cistiaci gel čistiaci sprej citrusová vôňa Cleanser coldcream cosmetics cream cut crease dámska vôna dámska vôňa dánska kozmetika darček darceky darčeky darčeky ku dňu otcov darčeky na Vianoce darceky pre muzov darčeky pre mužov darčeky pre ženy Deep Euphoria dekorativka dekoratívka dekoratívn a kozmetika dekorativna kozmetika dekoratívna kozmetika deň matiek Deň otcov denny krem deodorant DEOGUARD depilácia a epilácia dermablend dermabrázia dermatokozmetika dermokozmetika desatoro Deti detox detska kozmetika Detská kozmetika dewy dezodorant Dieťa disney Disney EP Line Divine Decadence doplnky doplnky výživy Double Wear Dovolenka eau so daring eko elixir Enzymovy Peeling Estée Lauder Euphoria event eyebrow tutorial obočie avon pupa milano eyeshadow face cream fall farbenie obočia farbenie vlasov farby na vlasy fast and fabulous favi Favi.sk fén na vlasy fitness fitness strava fixing flora flora by gucci fluid fluidny makeup foto fotokniha fotoobraz friends Ganz Schon Lang gel Gél lak gel shine gelove nechty gélové nechty GFC Giorgio Armani giveaway glam it up GOSH grace cole granatove jablko gucci Gucci Guilty Gucci Guilty Absolute guerlain Guilty hair hairstyle hairstyling hand care hand fluid health Healthy lifestyle hesperidin himalaya hodinkakrasy horčík HUGO BOSS hyaluron HYALURON 2.0 hyaluronove ocne obklady hydra végétal hydratacia hydratácia hydrogélové vankúšiky Hypnôse IN2U INCA Collagen inspiracia instafix interaktívna ceruzka interier intímna hygiena IPL epilátor jar Jean Paul Gaultier jesen jeseň jesenná vôňa jeunesse kabelka kapsuly kofein kokosovy olej Kórejská kozmetika koriander Korika kozmetická taštička kozmeticke sady kozmetika kozmetika na zimu krasa krása krasotika krem krém krém na oči krem na ruky kremík kruhy pod očami kulmofen Kúpeľ kúzelné čítanie kvetinová vôňa kvetinovo ovocná vôňa pre ženy kvetiny kvety kyselina hyaluronova kyselina mliečna L´Oréal Professionel Serie Expert Inforcer La Nuit Trésor Nude lak na nechty Lancôme Lancôme. vône lash love láska Le Male Legend Spirit lesky na pery letne novinky letné tipy leto licenie Líčenie linka Linola Linola Face lip colour lipcolour lipstick Liu Jo live fearlessly loosing weight Lovely U Ma Vie magneticka paleta magnézium makadamiovy olej make up make up art makeup Makeuprevolution man mango Marc Jacobs mark mark face and body mark scrub mary kay marykay MaryKayDoma masáž maska maska na oči maska na pleť mastná pleť matny ruz MATRIX Matrix Total Results matt maybelline metallic metallic meets matt mikrodermabrazia mikrodermalna kolekcia plus minerály miracle 3D miracle set MK modeláž modelaz nechtov Modio Modio.cz moja kabelka mokrá pedikúra Mon Evidence Montblanc morský kolagén MUR muscle aggressive muscleagresive muzi muži muzsky krem mýty o líčení nabytok nakupovanie nakupy nákupy NaniNails NaniNails. nechty NaniNails.sk Naturally nature nechty Nemecko neve cosmetics nocne serum nocny krem nohy Nomade notino Notino travel notino.sk notinosk notinosk suché vlasy novinky nude nutri kofein komplex nutri shine NYX professional make up o mne začíname getting started about me obočie ochranny fluid očná starostlivosť ocne obklady očné okolie očné sérum očné tiene očné vačky ocny krem odličovacia rukavica odličovacie tampóny Odličovanie pleti odstraňovanie chĺpkov odtieň oleje olivy omyly omyly skincare online databaza online nakupovanie opaľovacie prípravky opaľovanie oral b pro ovocná cyprusová vôňa ovocna vona paleta paletka Paradoxe Gift Box parfem parfém parfém pre ženy parfemovana voda parfémy parfémy pre ženy parfumovana voda parfumy pedikúra peeling peony perfect palette Pery petra lovely hair petralovelyhair photo Photoderm planet spa plantur 21 plet pleť pletova kozmetika pleťová kozmetika pletova starostlivost pleťová starostlivosť pletova voda pletove serum pletovy krem podklad pokozka pokožka pokožka hlavy pomegranate popraskane pery porovnanie poškodené vlasy pre aging krém pre mužov present pretty rose prípravky na opaľovanie príroda prirodna kozmetika prírodná kozmetika Produktove Ranajky pudrovy fluid pure light recenzia RefectoCil relaxácia remington resvetralol review revlon riasenka rose rose water rouge allure ink ruz rúž ruz na pery ruza ruzova ruzova voda ruzovy olej saal digital saaldigital samoopaľovacia pena samoopaľovanie satenove ruky saténové telo satin body satin hands satin lips scholl self tanning serum sérum sérum s vitamín C a E shalimar shopping shower Si singles day skin care skin manager Skincare skinvigorate Skinvigorate Sonic kefka skvalán Slnečná kozmetika Slnečná ochrana slnko soaphoria sonická kefka sonické čistenie spálená koža Spálenie špirála šport SPORTIQUE sprchový gél sprej squalane srchova pena ST MORIZ starostlivost starostlivosť starostlivosť o očné okolie starostlivost o pery starostlivosť o pleť starostlivosť o pokožku starostlivost o ruky starostlivosť o telo starostlivosť o vlasy štetce štetec styling suchá pedikúra suchá pokožka hlavy suche pery suché ruky suché vlasy summer sun di gioia superstay matte ink súprava štetcov svadba sviatky sviečky Swartzwald system hydro T zóna tekuty matny ruz telová hmla telová kozmetika telová starostlivosť telové mlieka telove sufle telový mist telový sprej terapia vôňou testovanie Textilná maska timewise tint tip na nakupy tipy na darceky tipy na letný makeup toaletna voda toaletná voda tonikum tonovaci krem trendy TRESemmé tričko true typ pleti typológia pleti učenie Učenie hrou ultrahd úpal úprava obočia Uriage UV gél valentín Valentínske tipy vanilka vanilkový sprej vanilla vanilla blush vápnik vaxicum Versace Versace Crystal Noir vianoce Vianočné darčeky vichy Victoria´s Secret VIP Ranajky vitamín C Vlasová kozmetika Vlasová ochrana vlasova starostlivost vlasová starostlivosť vlasy vlnité vlasy vodeodolné líčenie vona vôňa Vôňa pre mužov vonné sviečky Výbava pre bábätko výkon vypadavanie vlasov wedding Weleda wishlist Yankee Candle YSL Yver Rocher yves rocher Yves Saint Laurent zazracna kolekcia zdravie zdravie benu lekáreň ženy zima zlato v zime zmiešaná pleť Zoeva Rose Golden luxury set vol 3