Soaphoria - neobyčajná prírodná kozmetika 💙

by - February 21, 2017

Pozdravujem Vás,
v dnešnom príspevku Vám s radosťou predstavím značku prírodnej kozmetiky Soaphoria, ktorá pôsobí na našom trhu. Dostala som na otestovanie niekoľko krásnych pruktov, ktoré Vám priblížim a poviem, čím ma tak zaujali. Na úvod by som však pár viet povenovala e-shopu a filozofii tejto značky, ktorá ma upútala ako prvá. E-shop obsahuje obrovský a bohatý výber, čo ma prekvapilo vzhľadom na náročnú výrobu handmade prírodných produktov. Keď som na stránke hľadala moje konkrétne produkty, niekoľkokrát som zaujato klikla mimo na iné výrobky, ktoré ma okamžite zaujali a po dopísaní článku idem objednávať do zásoby 😊



Hneď po rozkliknutí úvodného popisu e-shopu nájdete niekoľko značiek, ako na obrázku vyššie. V skratke to znamená, že táto značka je naklonená výrobe svojich produktov z výlučne ekologického hospodárstva, kvalitných surovín. Vo výrobkoch Soaphoria nenájdete žiadne silikóny, palmový olej, syntetické látky a jedná sa o 100% čisté vegánske produkty, ktoré neboli testované na zvieratách a boli vyrobené ručne, čiže hand made. Rovnako kúpou výrobkov tejto značky podporujeme naše hospodárstvo a okrem toho, sú balené veľmi ekologicky. Etikety, atrament a konopný špagátik ako červená mašlička na ozdobu sú recyklovateľné materiály. Dokonca e-shop ponúka zľavu na ďalší nákup v prípade, že zákazník vráti naspäť sklenené nádobky použitých produktov - a toto je za mňa teda naozaj WOW! Ekologické balenie objednávok do papierových kartónových krabíc je samozrejmosťou.


 No a poďme už konkrétne k jednotlivým kúskom. Na otestovanie sa mi dostalo hneď niekoľko a to:
💚 Štastie - Happiness sprchovacia pena 
💚 Mliečne potešenie - šumivá bomba do kúpeľa 
💚 Bambucka na cestu - šikovný cestovný krémik
💚 Medovka - organický balzam na pery
💚 ShinyShamp - tuhý šampón na normálne vlasy bez lesku
💚 Žena - prírodné mydlo 

Happiness sprchovacia pena 




Čisto prírodná ružovučká pena ako stvorená na domáci wellness počas kúpania, či sprchovania. Po prvom otvorení som mala pocit, že túto penu môžem zjesť. Nádherné balenie v sklenenej dózičke previazanej konopným špagátikom bolo o to zaujímavejšie, že obsahovalo aj odkaz pre používateľa " zastav vodu, kým ma používaš". Výrobcovia tejto kozmetiky naozaj dbajú na ekologický prístup v každom ohľade. Pena jahodovej vône je jemnučko našľahaná a dobre sa naberá prstami. Výborne pení a vyskúšala som ju (podľa návodu) aj do kúpeľa so skvelým výsledkom. Moja pokožka po sprchovaní ostala jemnučká a hebká. Balenie je dostatočne veľké 255ml a určite mi nejaký ten čas vydrží. Krásna dóza mi robí radosť v kúpeľni na poličke, pretože značka Soaphoria navrhla naozaj krásne balenia a etikety. Na stránke je pena dostupná aj v rôznych iných variantoch a verím, že si každý vie nájsť tú pravú pre seba. 💚
Objem 255ml, cena: 8 Eur.


Šumivá bomba 




Mliečne potešenie ma v balíku zaujalo ihneď. Jednak preto, že mám rada "mliečnu" kozmetiku, a aj preto, že som sa práve v ten deň chystala vyrobiť si domáci relaxačný kúpeľ. Šumivá bomba je taktiež na stránke e-shopu dostupná v rôznych iných variantoch. Tak som si ju prichystala, odbalila opäť milé balenie a hodila do vody. Po rozpustení a vyšumení vytvorila vo vode jemné mliečne zafarbenie, neostali po nej žiadne ostatky, čo ja teda nemám rada, pretože mi takéto záležitosti radi upchávajú odkvap. Táto bomba sa pekne rozpustila a navnadila skvelú relaxačnú náladu v celej kúpeľni. Po kúpeli som sa cítila sviežo, oddýchnuto a fajn. Moja pokožka bola jemná a hladká, príjemná na dotyk. Takéto kúry sa mi značne zapáčili a hodlám ich praktizovať oveľa častejšie.
Hmotnosť: 85g, cena: 2,00 Eurá

Bambucka na cestu 




Šikovný krémik na cesty v šikovnom balení. Milujem krémy na ruky, bambusové maslo a krásny dizajn. Tento jeden výrobok to má všetko all in a ešte k tomu v cestovnom balení. Po otvorení si na ruky naberiete jemnučkú konzistenciu krému, ktorý sa okamžite telesnou teplotou začne topiť a uľahčovať tak jeho aplikáciu. Moje ruky boli ihneď vyživené, hydratované a jemnučké. Krémik má nádhernú ľahučkú vôňu a je vhodný aj na citlivú, suchú, či jemnučkú detskú pokožku. Okrem tohto všetkého má bambusové maslo aj antibakteriálne a protizápalové účinky a je tak vhodné na popáleniny, uštipnutie, zosvetlenie jaziev, akné a bráni tvorbe strií. Toto balenie šikovne zabalíte na cesty, či hodíte do kabelky a vytiahnete kedykoľvek to bude treba.
Balenie : 50ml, cena: 4 Eurá.


Medovka organický balzam na pery




Balzam na pery i na dušu v jednom. Lahodný, jemný, voňavý a prichystaný u mňa na nočnom stolíku. Ľahko sa aplikuje na pery a prekvapil ma jemnučkou, prírodnou a sviežou vôňou. Je veľmi praktický aj do kabelky a opäť zaujal pekným dizajnom. Tento balzam obsahuje obrovské spektrum kvalitných surovín ako včelí vosk, kakaové a bambucké maslo, ricínový, kokosový, marhuľový olej a olej z hroznových jadier. Vždy, keď si prečítam zloženie jednotlivých produktov Soaphoria si poviem, wow, naozaj niečo neobyčajné a kvalitné je aj na našom trhu. Medovka ako hlavná zložka pôsobí ako aromaterapia, je protizápalová a antiseptická. Tento balzam sa stal mojim dennodenným spoločníkom, ktorý mi zachraňuje popraskané a vysušené pery.
Balenie : 5g, cena: 2,90 Eur.

ShinyShamp tuhý organický šampón




Tento tuhý šampń je určený predovšetkým na normálne vlasy bez lesku. Na prvý pohľad pekný riečny kamienok, vkusne zabalený a previazaný červenou konopnou stužkou, čo je typické pre e-shop. Bola som veľmi zvedavá ako sa bude používať, či bude dobre peniť a aký efekt na vlasoch dosiahnem. Podľa návodu som teda navlhčila vlasy a krúživými pohybmi prechádzala tuhým šampónom, ktorý okamžite začal peniť. A to naozaj dostatočne. Keď som si takto "pobehala" po hlave a korienkoch, šampón som odložila a ďalej pokračovala klasickým masírovaním a umytím vlasov. Vlasy boli pekne umyté, bez mazu. Vôňa tohto šampónu je taktiež taká typicky "prírodná a raw", ako tomu rada hovorím. "Kamienok" som si odložila na plastovú podložku, aby som nezašpinila vaňu, a aby sa šampón vo vode nerozpustil. V e-shopovej ponuke však nájdete aj nádobky na mydlá a šampóny, ktoré štýlovo doplnia Vašu prírodnú kolekciu. Vlasy boli po ušušení krásne, hebké a voňavé.
Balenie: 60g, cena 7 Eur

Limited Soapgasm 




Na záver ma v balíčku čakala vzorka mydla z limitovanej edície Soapgasm Žena, v ktorej nájdete produkty určené pre ženy, a produkty pre mužov. Mydielko má nádhernú jantárovozelenú farbu, a kým som ho vyskúšala, tak som ho poriadne poobdivovala. Všeobecne všetky výrobky Soaphorie na mňa pôsobia vysoko umeleckým dojmom nielen kvôli celému nápadu a baleniam, ale aj samotným výrobkom, ktoré vyzerajú ako hotové umelecké diela. Veľmi som sa vyšantila pri ich fotení, priznám sa. 💜. Keď som teda zobrala mydielko z výstavky na poličke a použila ho, prekvapilo ma. Ajkeď v popise produktu sa uvádza afrodiziakálna a upokojujúca vôňa, uverila som tomu, až ked som ho použila. Spája sa v ňom jemná vôňa jazmínu, vanilky a kosatcov a mňa naozaj dostala. Viem si predstaviť, že môj obľúbený parfum by voňal nejako takto. Toto mydielko vonia naozaj skvostne a vymyká sa z klasických prírodných vôní ostatných produktov. Naozaj šikovný vynález, a ak niekedy v budúcnosti edícia Soapgasm vyjde na trh aj s vôňou, určite bude moja! 💙 Kvalitatívne mydlo nesklamalo, pení, čistí a umýva - za mňa veľká spokojnosť.
Balenie: 100g, cena: 4,00 Eurá. 

Ak ste sa dočítali až sem, asi Vás kozmetika značky Soaphoria zaujala aspoň tak, ako mňa. Odporúčam pozrieť celý e-shop s naozaj širokou ponukou či už vôní, alebo samotných typov produktov. Obsahuje kozmetiku aj špeciálne vyvinutú pre bábätká, čo je veľké plus. Prajem Soaphoria veľa takýchto úžasných nápadov a produktov a veľa veľa spokojných zákazníkov.
Vlastníte nejaký produkt tejto značky  ? Ako ste s ním spokojné. Dajte mi vedieť v komentári.

Zároveň sa chcem poďakovať všetkým Vám za nádherných 100 followerov, odberateľov. Ste úžasní a pripravujem pre Vás ďalšiu súťaž ako moje poďakovanie. 


Lenka 


You May Also Like

5 comments

  1. Tak všechno vypadá moc krásně! Kdybych si měla vybrat, tak asi sprchovací pěnu, ta by mě velmi zajímala :) Od této značky jsem měla doma myslím sůl do koupele, a byla jsem moc spokojená.

    Můj blog: Cosmokočka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, rad radom maju nadherne vyrobky.. ja sa neviem dovyberat :D :)

      Delete
  2. Soaphoria má skvelé produkty. Páči sa mi u nich, že maju taku inu konzistenciu výrobkov, teda namiesto sprchovacieho gélu radšej sprchová pena, namiesto telového masla, telové suflee. Proste samé krásne vonave a nevšedné produkty. Tá tvoja sprchovacia pena vyzerá užasne a musi byt skvelá.
    Štýl ženy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je skvelá, a rada ju používam do kúpeľa ako penu :). Príde mi táto kozmetika taká iná, lepšia ako ostatné prírodné dostupné u nás :)

      Delete
  3. dobrý deň
    Získanie legitímna úver bol vždy veľký problém pre ľudí, ktorí sa potrebujú peniaze.
    Ľudí, ktorí potrebujú pôžičku sú viac znepokojení úverové a zabezpečenia.
    Mňa si starosti, ak ste ma kontaktovať teraz vám spokojnosť vašich finančných potrieb, pretože ja som legitímne veriteľa akreditované dom veritelia. My pôžičku úroková sadzba je 4% a
    Ak máte záujem o získanie finančnej pomoci, kontaktujte ma. Tu je môj email: lucastrid123@gmail.com
    Ďakujem vám za vaše pochopenie.

    ReplyDelete

Labels

abc derm Advent adventný kalendár aktivátor vitamín C Albi alcina alergia na slnko amoureux AnneMarie Borlind ANNEMARIE BÖRLIND anti ageing antioxidant aphloia aqua nature armani Aromaterapia aromaterapia Vianoc ashvagandga atopická dermatitída atopická pokožka atopik autumn avon Baby babyliss BaByliss PRO Titanium Tourmaline Balzam na pery balzamy na pery bambucké maslo BB krem BB krém Beauté Pacifique beauty BellaRose bio kofein bioderma bioruza biotechnologická pavučina birthday Black Friday Black Friday notino blog blogger bloggers body body mist bourbon boutique Calvin Klein Cara Mia Ti Amo care catrice catrice cosmetics CC krem ceruzka na oči česanie Cestovanie cestovné balenie kozmetiky chanel chemicky peeling Chloe Chloé chodidlá Chromafusion chyby v líčení cistenie cistenie pleti Čistenie pleti cistenie stetcov cistiaci gel čistiaci sprej citrusová vôňa Cleanser coldcream cosmetics cream cut crease dámska vôna dámska vôňa dánska kozmetika darček darceky darčeky darčeky ku dňu otcov darčeky na Vianoce darceky pre muzov darčeky pre mužov darčeky pre ženy Deep Euphoria dekorativka dekoratívka dekoratívn a kozmetika dekorativna kozmetika dekoratívna kozmetika deň matiek Deň otcov denny krem deodorant DEOGUARD depilácia a epilácia dermablend dermabrázia dermatokozmetika dermokozmetika desatoro Deti detox detska kozmetika Detská kozmetika dewy dezodorant Dieťa disney Disney EP Line Divine Decadence doplnky doplnky výživy Double Wear Dovolenka eau so daring eko elixir Enzymovy Peeling Estée Lauder Euphoria event eyebrow tutorial obočie avon pupa milano eyeshadow face cream fall farbenie obočia farbenie vlasov farby na vlasy fast and fabulous favi Favi.sk fén na vlasy fitness fitness strava fixing flora flora by gucci fluid fluidny makeup foto fotokniha fotoobraz friends Ganz Schon Lang gel Gél lak gel shine gelove nechty gélové nechty GFC Giorgio Armani giveaway glam it up GOSH grace cole granatove jablko gucci Gucci Guilty Gucci Guilty Absolute guerlain Guilty hair hairstyle hairstyling hand care hand fluid health Healthy lifestyle hesperidin himalaya hodinkakrasy horčík HUGO BOSS hyaluron HYALURON 2.0 hyaluronove ocne obklady hydra végétal hydratacia hydratácia hydrogélové vankúšiky Hypnôse IN2U INCA Collagen inspiracia instafix interaktívna ceruzka interier intímna hygiena IPL epilátor jar Jean Paul Gaultier jesen jeseň jesenná vôňa jeunesse kabelka kapsuly kofein kokosovy olej Kórejská kozmetika koriander Korika kozmetická taštička kozmeticke sady kozmetika kozmetika na zimu krasa krása krasotika krem krém krém na oči krem na ruky kremík kruhy pod očami kulmofen Kúpeľ kúzelné čítanie kvetinová vôňa kvetinovo ovocná vôňa pre ženy kvetiny kvety kyselina hyaluronova kyselina mliečna L´Oréal Professionel Serie Expert Inforcer La Nuit Trésor Nude lak na nechty Lancôme Lancôme. vône lash love láska Le Male Legend Spirit lesky na pery letne novinky letné tipy leto licenie Líčenie linka Linola Linola Face lip colour lipcolour lipstick Liu Jo live fearlessly loosing weight Lovely U Ma Vie magneticka paleta magnézium makadamiovy olej make up make up art makeup Makeuprevolution man mango Marc Jacobs mark mark face and body mark scrub mary kay marykay MaryKayDoma masáž maska maska na oči maska na pleť mastná pleť matny ruz MATRIX Matrix Total Results matt maybelline metallic metallic meets matt mikrodermabrazia mikrodermalna kolekcia plus minerály miracle 3D miracle set MK modeláž modelaz nechtov Modio Modio.cz moja kabelka mokrá pedikúra Mon Evidence Montblanc morský kolagén MUR muscle aggressive muscleagresive muzi muži muzsky krem mýty o líčení nabytok nakupovanie nakupy nákupy NaniNails NaniNails. nechty NaniNails.sk Naturally nature nechty Nemecko neve cosmetics nocne serum nocny krem nohy Nomade notino Notino travel notino.sk notinosk notinosk suché vlasy novinky nude nutri kofein komplex nutri shine NYX professional make up o mne začíname getting started about me obočie ochranny fluid očná starostlivosť ocne obklady očné okolie očné sérum očné tiene očné vačky ocny krem odličovacia rukavica odličovacie tampóny Odličovanie pleti odstraňovanie chĺpkov odtieň oleje olivy omyly omyly skincare online databaza online nakupovanie opaľovacie prípravky opaľovanie oral b pro ovocná cyprusová vôňa ovocna vona paleta paletka Paradoxe Gift Box parfem parfém parfém pre ženy parfemovana voda parfémy parfémy pre ženy parfumovana voda parfumy pedikúra peeling peony perfect palette Pery petra lovely hair petralovelyhair photo Photoderm planet spa plantur 21 plet pleť pletova kozmetika pleťová kozmetika pletova starostlivost pleťová starostlivosť pletova voda pletove serum pletovy krem podklad pokozka pokožka pokožka hlavy pomegranate popraskane pery porovnanie poškodené vlasy pre aging krém pre mužov present pretty rose prípravky na opaľovanie príroda prirodna kozmetika prírodná kozmetika Produktove Ranajky pudrovy fluid pure light recenzia RefectoCil relaxácia remington resvetralol review revlon riasenka rose rose water rouge allure ink ruz rúž ruz na pery ruza ruzova ruzova voda ruzovy olej saal digital saaldigital samoopaľovacia pena samoopaľovanie satenove ruky saténové telo satin body satin hands satin lips scholl self tanning serum sérum sérum s vitamín C a E shalimar shopping shower Si singles day skin care skin manager Skincare skinvigorate Skinvigorate Sonic kefka skvalán Slnečná kozmetika Slnečná ochrana slnko soaphoria sonická kefka sonické čistenie spálená koža Spálenie špirála šport SPORTIQUE sprchový gél sprej squalane srchova pena ST MORIZ starostlivost starostlivosť starostlivosť o očné okolie starostlivost o pery starostlivosť o pleť starostlivosť o pokožku starostlivost o ruky starostlivosť o telo starostlivosť o vlasy štetce štetec styling suchá pedikúra suchá pokožka hlavy suche pery suché ruky suché vlasy summer sun di gioia superstay matte ink súprava štetcov svadba sviatky sviečky Swartzwald system hydro T zóna tekuty matny ruz telová hmla telová kozmetika telová starostlivosť telové mlieka telove sufle telový mist telový sprej terapia vôňou testovanie Textilná maska timewise tint tip na nakupy tipy na darceky tipy na letný makeup toaletna voda toaletná voda tonikum tonovaci krem trendy TRESemmé tričko true typ pleti typológia pleti učenie Učenie hrou ultrahd úpal úprava obočia Uriage UV gél valentín Valentínske tipy vanilka vanilkový sprej vanilla vanilla blush vápnik vaxicum Versace Versace Crystal Noir vianoce Vianočné darčeky vichy Victoria´s Secret VIP Ranajky vitamín C Vlasová kozmetika Vlasová ochrana vlasova starostlivost vlasová starostlivosť vlasy vlnité vlasy vodeodolné líčenie vona vôňa Vôňa pre mužov vonné sviečky Výbava pre bábätko výkon vypadavanie vlasov wedding Weleda wishlist Yankee Candle YSL Yver Rocher yves rocher Yves Saint Laurent zazracna kolekcia zdravie zdravie benu lekáreň ženy zima zlato v zime zmiešaná pleť Zoeva Rose Golden luxury set vol 3